Рецепт Барабулька фото

Барабулька
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви у фользі
Кількість порцій: 4
Час приготування: 45 хв.

Барабулька - нова рибка в списку моїх улюблених страв. Спробувала її тільки недавно і відразу ж полюбила, адже вона дуже смачна і ніжна. Рекомендую приготувати її з ароматними травами в духовці.

Опис приготування:

Хочу поділитися рецептом, як приготувати барабульку. Спробувала такий спосіб: і мені, і моїм рідним дуже сподобалося. Як гарнір можна використовувати не тільки свіжі овочі, але і відварну картоплю, Мал, гречку або сочевицю. На користь її також говорить швидкість і простота в приготуванні.

  • Барабулька - 4 штуки
  • Петрушка - 1 пучок
  • Braai - 1 пучок
  • Лимон - 1 штука
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Перець - 1 Чайна ложка
  • Масло рослинне - 50 мілілітрів
  • Базилік - За смаком
  • Перецьь болгарський - 1 штука
  • Помідор - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
1
Тушки рибки добре промийте і почистіть.
2
Трави дрібно поріжте, додайте сік половинки лимона, сіль, перець, подрібнений часник і масло. Добре перемішайте.
3
Кожну рибку окремо нафаршіруйте цією сумішшю і трохи змастіть зовні. Окремо загорніть барабульки в фольгу.
4
Покладіть тушки в форму для запікання і відправте в духовку на 30 хвилин. Запікайте при температурі 170 градусів.
5
Овочі помийте, поріжте кільцями і подавайте разом з готовою рибкою. Смачного!

Схожі рецепти