Барабулька
(покроковий рецепт з фото)
Барабулька - нова рибка в списку моїх улюблених страв. Спробувала її тільки недавно і відразу ж полюбила, адже вона дуже смачна і ніжна. Рекомендую приготувати її з ароматними травами в духовці.
Хочу поділитися рецептом, як приготувати барабульку. Спробувала такий спосіб: і мені, і моїм рідним дуже сподобалося. Як гарнір можна використовувати не тільки свіжі овочі, але і відварну картоплю, Мал, гречку або сочевицю. На користь її також говорить швидкість і простота в приготуванні.
- Барабулька - 4 штуки
- Петрушка - 1 пучок
- Braai - 1 пучок
- Лимон - 1 штука
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - 50 мілілітрів
- Базилік - За смаком
- Перецьь болгарський - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
1
Тушки рибки добре промийте і почистіть.
2
Трави дрібно поріжте, додайте сік половинки лимона, сіль, перець, подрібнений часник і масло. Добре перемішайте.
3
Кожну рибку окремо нафаршіруйте цією сумішшю і трохи змастіть зовні. Окремо загорніть барабульки в фольгу.
4
Покладіть тушки в форму для запікання і відправте в духовку на 30 хвилин. Запікайте при температурі 170 градусів.
5
Овочі помийте, поріжте кільцями і подавайте разом з готовою рибкою. Смачного!