Барабулька на грилі
(покроковий рецепт з фото)
Закінчилися цікаві ідеї для пікніка і хочеться різноманітності? Тоді зверніть увагу на цей рецепт. Чудова рибка, смачна, корисна і нереально проста в процесі. Запам'ятовуйте і повторіть!
Хотілося б розповісти, як приготувати барабульку на грилі. В даному випадку використовується мінімум спецій, тільки сіль і перець, але при бажанні рибку можна заздалегідь замаринувати, наприклад. У мангал крім дров можна додати також трохи тріски для копчення, буде дуже класна нотка в ароматі.
- Барабулька - 1 кілограм
- Лимон - 1/2 штуки
- Цибулина - 2 штуки (для подачі)
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль і перець - За смаком
1. Вимийте і очистіть рибку. Посоліть і поперчіть за смаком, додайте трохи рослинного масла.
2. Викладіть на решітку і смажте приблизно по 7 хвилин з двох сторін.
3. Готову рибку збризніть соком лимона і подавайте до столу з цибулею і зеленню.
Смачного!
Смачного!