Рецепт Барабулька на грилі фото

Барабулька на грилі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Фрукти , Цибуля , Лимон
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку , На природу , Літні
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Закінчилися цікаві ідеї для пікніка і хочеться різноманітності? Тоді зверніть увагу на цей рецепт. Чудова рибка, смачна, корисна і нереально проста в процесі. Запам'ятовуйте і повторіть!

Опис приготування:

Хотілося б розповісти, як приготувати барабульку на грилі. В даному випадку використовується мінімум спецій, тільки сіль і перець, але при бажанні рибку можна заздалегідь замаринувати, наприклад. У мангал крім дров можна додати також трохи тріски для копчення, буде дуже класна нотка в ароматі.

  • Барабулька - 1 кілограм
  • Лимон - 1/2 штуки
  • Цибулина - 2 штуки (для подачі)
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Сіль і перець - За смаком
барабулька на грилі - фото крок 1
1. Вимийте і очистіть рибку. Посоліть і поперчіть за смаком, додайте трохи рослинного масла.
барабулька на грилі - фото крок 2
2. Викладіть на решітку і смажте приблизно по 7 хвилин з двох сторін.
барабулька на грилі - фото крок 3
3. Готову рибку збризніть соком лимона і подавайте до столу з цибулею і зеленню.
Смачного!

Схожі рецепти