Айва в духовці
(покроковий рецепт з фото)
У дитинстві мама часто запікала яблука в духовці. Додавала мед і горіхи або сухофрукти. А я подумала, чому б не спробувати замінити головний інгредієнт? ось, що з цього вийшло!
Тепер я можу поділитися з вами тим, як приготувати айву в духовці. До фруктам ми додамо масло і цукор. За вашим бажанням до складу може входити родзинки, кориця або волоський горіх. Простий десерт видає неймовірний аромат. Фрукти можна подавати дітям, адже в рецепті немає нічого шкідливого.
- Айва - 2-3 штук
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 2-3 Ст. Ложок
- Лимон - 0, 5 штуки
Айву промийте, а потім розріжте її на половинки. Видаліть серцевину і кісточки.
У жароміцних форму викладіть айву. На кожен шматок покладіть масло і цукор, вичавити сік лимона.
Запікайте айву в духовці протягом 20 хвилин при 200 градусах. Приємного чаювання!