Айва в сиропі
(покроковий рецепт з фото)
Солодкий, ароматний турецький десерт Айва Татлиси сподобається всій родині. Десерт пісний, але дуже смачний і незвичайний. Раджу обов'язково приготувати цю східну солодкість.
Десерт традиційний турецький, тому точно дотримуйтесь рецептом. Робіть все за інструкцією.
- Айва - 1 штука
- Лимонний сік - 1 штука
- Цукор - 120 грам
- Вино - 150 мілілітрів
- Обкладинка, палички - 2 штуки
- Гвоздика, бутони - 6 штук
- Аніс, зірочки - 2 штуки
1. Ayvu чистий, розріжте навпіл, видаліть насіння.
2. На дно жароміцної форми викладіть спочатку очищення, потім айву зрізом вгору.
3. Викладіть в кожну айву спеції.
4. Посипте цукром, влийте вино і лимонний сік.
5. Накрийте фольгою і запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці близько 40 хвилин.
6. Смачного!