Arancini
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Arancini - дуже незвичайні пиріжки, в яких тісто робиться з рису. Начинка для моїх аранчіні буде з яловичого фаршу. Пробуйте.
Опис приготування:
Аранчіні в перекладі з італійської означає - невеликий апельсин. Дійсно, коли рисові кульки обсмажуємо в панірувальних сухарях, вони стають золотистими, схожими на маленькі апельсини. Arancini - традиційна закуска сицилійської кухні. Але вони такі ситні і смачні, що я готую їх, як самостійне гаряче. Спробуйте.
- Курячий бульйон - 5 склянок
- Мал - 2 склянки
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Сир пармезан - 200 грам
- Яйця - 6 штук
- Сіль - 3-4 Щепоток
- Чорний мелений перець - 2 щіпки
- Фарш із яловичини - 500 грам
- Соус Маринара - 1 Склянка
- Зелений горошок - 100 грам
- Панірувальні сухарі - 2 склянки
- Сіль - 2-3 Щепоток
- Чорний мелений перець - 2-3 Щепоток
Почнемо з приготування рису. Поставте на вогонь курячий бульйон і додайте вершкове масло.
Коли бульйон закипить, висипте рис.
Варений рис киньте на сито, злийте з нього воду.
Тепер будемо готувати м'ясну начинку для аранчіні. Обсмажте на олії яловичий фарш.
Як тільки фарш обсмажити, поміняє колір, додайте до нього зелений горошок і соус марінара.
Гасіть яловичий фарш з зеленим горошком в соусі марінара близько 10 хвилин, до повної готовності фаршу.
Відставте м'ясну начинку в сторону. Тепер будемо готувати тісто з рису. У варений рис вбийте чотири яйця і висипте тертий сир Пармезан.
Перемішайте все гарненько. Додати сіль, поперчіть.
У чашці збийте два яйця, панірувальні сухарі висипте в плоску тарілку. Розмістіть всі чашки так, щоб вам було зручно ліпити і смажити аранчіні.
Візьміть трохи тесту з рису, спочатку скачайте кульку, а потім обдурив Lepeška. В середину коржики покладіть чайну ложку м'ясної начинки.
Акуратно заліпіть м'ясну начинку тестом з рису. Дивіться, щоб тісто не змішалося з начинкою, а вийшли гарні рисові кульки.
Спочатку аранчіні умочіть в яйці, потім обваляйте в панірувальних сухарях. Смажте аранчіні з обох сторін до тих пір, поки вони не стануть золотисто-корічнового кольору.
Ось такі чудові аранчіні у вас вийдуть! Можете подати їх з томатним соусом.