Рецепт Arancini фото

Arancini
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Крупи , Мал
Пісні страви , Веганські страви
На обід , Для дітей , На святковий стіл
Випічка , Пиріжки
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Arancini - дуже незвичайні пиріжки, в яких тісто робиться з рису. Начинка для моїх аранчіні буде з яловичого фаршу. Пробуйте.

Опис приготування:

Аранчіні в перекладі з італійської означає - невеликий апельсин. Дійсно, коли рисові кульки обсмажуємо в панірувальних сухарях, вони стають золотистими, схожими на маленькі апельсини. Arancini - традиційна закуска сицилійської кухні. Але вони такі ситні і смачні, що я готую їх, як самостійне гаряче. Спробуйте.

  • Курячий бульйон - 5 склянок
  • Мал - 2 склянки
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Сир пармезан - 200 грам
  • Яйця - 6 штук
  • Сіль - 3-4 Щепоток
  • Чорний мелений перець - 2 щіпки
  • Фарш із яловичини - 500 грам
  • Соус Маринара - 1 Склянка
  • Зелений горошок - 100 грам
  • Панірувальні сухарі - 2 склянки
  • Сіль - 2-3 Щепоток
  • Чорний мелений перець - 2-3 Щепоток
Arancini - фото крок 1
Почнемо з приготування рису. Поставте на вогонь курячий бульйон і додайте вершкове масло.
Arancini - фото крок 2
Коли бульйон закипить, висипте рис.
Arancini - фото крок 3
Варений рис киньте на сито, злийте з нього воду.
Arancini - фото крок 4
Тепер будемо готувати м'ясну начинку для аранчіні. Обсмажте на олії яловичий фарш.
Arancini - фото крок 5
Як тільки фарш обсмажити, поміняє колір, додайте до нього зелений горошок і соус марінара.
Arancini - фото крок 6
Гасіть яловичий фарш з зеленим горошком в соусі марінара близько 10 хвилин, до повної готовності фаршу.
Arancini - фото крок 7
Відставте м'ясну начинку в сторону. Тепер будемо готувати тісто з рису. У варений рис вбийте чотири яйця і висипте тертий сир Пармезан.
Arancini - фото крок 8
Перемішайте все гарненько. Додати сіль, поперчіть.
Arancini - фото крок 9
У чашці збийте два яйця, панірувальні сухарі висипте в плоску тарілку. Розмістіть всі чашки так, щоб вам було зручно ліпити і смажити аранчіні.
Arancini - фото крок 10
Візьміть трохи тесту з рису, спочатку скачайте кульку, а потім обдурив Lepeška. В середину коржики покладіть чайну ложку м'ясної начинки.
Arancini - фото крок 11
Акуратно заліпіть м'ясну начинку тестом з рису. Дивіться, щоб тісто не змішалося з начинкою, а вийшли гарні рисові кульки.
Arancini - фото крок 12
Спочатку аранчіні умочіть в яйці, потім обваляйте в панірувальних сухарях. Смажте аранчіні з обох сторін до тих пір, поки вони не стануть золотисто-корічнового кольору.
Arancini - фото крок 13
Ось такі чудові аранчіні у вас вийдуть! Можете подати їх з томатним соусом.

Схожі рецепти