Рецепт Апельсинові Флорентіно фото

Апельсинові Флорентіно
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто , Горіхи , Мигдаль
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка , Солодке , Печиво
Кількість порцій: 1
Час приготування: 20 хв.

Це мигдальне італійське ласощі не так відомо як тірамісу, кростата або савоярді. А адже це мигдальне печиво дуже смачне, та й готується дуже легко і швидко. Хочете спробувати?

Опис приготування:

Напевно, жодне печиво в світі не готується так само легко і швидко, як Флорентіно. Легчайшее ароматне мигдальне печиво ви зможете приготувати буквально за 20 хвилин, враховуючи час на випічку. Печиво може бути шоколадним, з цукатами, а я вам пропоную приготувати апельсинове. Таке печиво сподобається всім, ви можете приготувати його для вечірки, для звичайного вечірнього чаювання або для ранкової кави. Смачно!

  • Мигдальні пелюстки - 130-140 грам
  • Цукрова пудра - 50 грам
  • Білок - 1 штука
  • Апельсинова цедра - 1, 5 чайних ложки (з одного апельсина)
апельсинові Флорентіно - фото крок 1
1. Ось і все інгредієнти для приготування смачного печива.
апельсинові Флорентіно - фото крок 2
2. У миску до мигдальним пелюсток і цукровій пудрі додамо білок.
апельсинові Флорентіно - фото крок 3
3. Знімаємо цедру з апельсина, додамо її до решти інгредієнтів.
апельсинові Флорентіно - фото крок 4
4. І ретельно перемішуємо. Цукрова пудра буде розчинятися в білку, і пелюстки скріпити між собою вийшла солодкої масою.
апельсинові Флорентіно - фото крок 5
5. Деко застилає пергаментом, змазаним вершковим маслом. І ложкою викладаємо круглі печива. Злегка притискаємо і відправляємо в розігріту до 160-180 градусів духовку.
апельсинові Флорентіно - фото крок 6
6. Випікаємо до легкого золотистого кольору. Даємо печеньям охолонути.

Схожі рецепти