Апельсинові Флорентіно
(покроковий рецепт з фото)
Це мигдальне італійське ласощі не так відомо як тірамісу, кростата або савоярді. А адже це мигдальне печиво дуже смачне, та й готується дуже легко і швидко. Хочете спробувати?
Напевно, жодне печиво в світі не готується так само легко і швидко, як Флорентіно. Легчайшее ароматне мигдальне печиво ви зможете приготувати буквально за 20 хвилин, враховуючи час на випічку. Печиво може бути шоколадним, з цукатами, а я вам пропоную приготувати апельсинове. Таке печиво сподобається всім, ви можете приготувати його для вечірки, для звичайного вечірнього чаювання або для ранкової кави. Смачно!
- Мигдальні пелюстки - 130-140 грам
- Цукрова пудра - 50 грам
- Білок - 1 штука
- Апельсинова цедра - 1, 5 чайних ложки (з одного апельсина)
1. Ось і все інгредієнти для приготування смачного печива.
2. У миску до мигдальним пелюсток і цукровій пудрі додамо білок.
3. Знімаємо цедру з апельсина, додамо її до решти інгредієнтів.
4. І ретельно перемішуємо. Цукрова пудра буде розчинятися в білку, і пелюстки скріпити між собою вийшла солодкої масою.
5. Деко застилає пергаментом, змазаним вершковим маслом. І ложкою викладаємо круглі печива. Злегка притискаємо і відправляємо в розігріту до 160-180 градусів духовку.
6. Випікаємо до легкого золотистого кольору. Даємо печеньям охолонути.