Апельсинове печиво з шоколадом
(покроковий рецепт з фото)
Цитрусові в випічці - це завжди вдала ідея, згодні? В кулінарну скарбничку хочу запропонувати вам додати нескладний і дуже класний варіант, як приготувати апельсинове печиво з шоколадом.
З невеликої кількості інгредієнтів ми спечемо смачні печеньки в шоколадній глазурі. Їх можна повністю покрити (або тільки половинку), як в даному випадку. Печиво хрустке, ніжне, воно буквально тане в роті. Такий десерт сподобається і дорослим, і малюкам. Раджу взяти на замітку цей нескладний рецепт.
- Вершкове масло - 250 грам
- Цукор - 55 грам
- Борошно - 225 грам
- Кукурудзяний крохмаль - 75 грам
- Шоколад - 300 грам
- Апельсинова цедра - 1 Чайна ложка
1. Вершкове масло збийте з цукром. Додайте просіяне борошно і крохмаль.
2. Додайте цедру апельсина, ще раз перемішайте. Духовку розігрійте до 170 градусів.
3. Кондитерським шприцом відсадити печиво на деко, застелене пергаментом. Надішліть в духовку і випікайте хвилин 15-18 до румяности.
4. Готове печиво остудіть. Шоколад розтопіть в мікрохвильовій печі або на водяній бані.
5. Акуратно занурюйте печеньки в шоколад.
6. І знову викладіть на пергамент. Дайте трохи застигнути, а потім можна подавати до столу.
Приємного чаювання!
Приємного чаювання!