Апельсинове печиво
(покроковий рецепт з фото)
Хочете спробувати незвичайно хрустке, ароматне і дуже оригінальне апельсинове печиво в домашніх умовах? Тоді запам'ятовуйте цей досить простий рецепт.
Варіантів, як зробити апельсинове печиво існує досить, однак цей рецепт несхожий на інші. Це вишукане, апетитне печиво, яке здатне здивувати навіть найдосвідченіших ласунів.
- Цукор - 200 грам
- Борошно - 180-200 грам
- Апельсиновий сік - 100 мілілітрів
- Вершкове масло - 200 грам
- Апельсин - 1 штука
1. Цей досить простий рецепт апельсинового печива, проте в такому варіанті ви його точно ще не пробували. Для початку необхідно з'єднати просіяне борошно з цукром і акуратно перемішати.
2. Вершкове масло розтопити в мікрохвильовій печі або на сковороді.
3. Масло потрібно остудити трохи. А тим часом вимити апельсин і натерти на тертці цедру. З'єднати цедру з вичавленим соком.
4. У борошно вилити сік і акуратно перемішати.
5. Коли маса стане однорідною, влити вершкове масло і знову почати перемішувати.
6. Тісто має вийде м'яким, Не густо і однорідним - без грудочок.
7. Рецепт приготування апельсинового печива вимагає отсадки тесту через кондитерський мішок (можна використовувати звичайний пакет з надрізаним краєм).
8. Відсадити невеликі кружечки на деко і відправити в розігріту духовку.
9. Тепер починається найцікавіший процес, який робить це апельсинове печиво в домашніх умовах незвичайним. Коли печиво стало золотавим, його потрібно дістати з духовки, дати охолонути близько 1 хвилини і розкачати качалкою або склянкою, наприклад. Потім акуратно зняти лопаткою і відправити в духовку ще на 1-2 хвилини.
10. Ось таке печиво після охолодження можна подавати до столу. Цей рецепт заслуговує на увагу, обов'язково спробуйте повторити його будинку.