Рецепт Ангельський пиріг фото

Ангельський пиріг
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто, Бісквітне тісто
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Рецепти сироїдіння
На полуденок, Для дітей, Десерт
Випічка, Солодке, Пироги

Ніжний, дуже повітряний, просто неймовірно смачний з надзвичайно крихкою структурою торт, а колір дійсно ангельський-практично білий. За смаком, що щось середнє між бісквітом, безе і зефіром.

Білосніжний "ангельський" пиріг (або, інакше, пиріг "їжа ангела" ) має ніжну повітряну структуру. Цей пиріг готується зі збитих білків, без додавання масла, що робить його легким і низькокалорійним. Ангельський пиріг доступний для кожного і, саме чудове, що Ангельство торта можна множити легким сирним або вершковим кремом, фруктами, ягідними соусами і т.Д.

  • Борошно - 115 грам
  • Білок яєчний - 12 штук
  • Лимонний сік - 1/2 чайних ложки
  • Цукор - 300 грам
  • Лимонний сік - 2-3 Ст. Ложок
  • Ванілін - 1 щіпка
ангельський пиріг - фото крок 1
1. За допомогою міксера збийте білки до пишної піни.
ангельський пиріг - фото крок 2
2. Додайте в білкову суміш цукор і збийте все до твердих піків. Після чого додайте сік і ванілін. Просійте борошно і акуратно перемішайте.
ангельський пиріг - фото крок 3
3. Запікайте бісквіт 35 хвилин при температурі 180 градусів.
ангельський пиріг - фото крок 4
4. Остудіть готовий пиріг і подавайте, прикрасивши збитими вершками і ягодами. Приємного чаювання!

Схожі рецепти