Ангельський пиріг
(покроковий рецепт з фото)
Ніжний, дуже повітряний, просто неймовірно смачний з надзвичайно крихкою структурою торт, а колір дійсно ангельський-практично білий. За смаком, що щось середнє між бісквітом, безе і зефіром.
Білосніжний "ангельський" пиріг (або, інакше, пиріг "їжа ангела" ) має ніжну повітряну структуру. Цей пиріг готується зі збитих білків, без додавання масла, що робить його легким і низькокалорійним. Ангельський пиріг доступний для кожного і, саме чудове, що Ангельство торта можна множити легким сирним або вершковим кремом, фруктами, ягідними соусами і т.Д.
- Борошно - 115 грам
- Білок яєчний - 12 штук
- Лимонний сік - 1/2 чайних ложки
- Цукор - 300 грам
- Лимонний сік - 2-3 Ст. Ложок
- Ванілін - 1 щіпка
1. За допомогою міксера збийте білки до пишної піни.
2. Додайте в білкову суміш цукор і збийте все до твердих піків. Після чого додайте сік і ванілін. Просійте борошно і акуратно перемішайте.
3. Запікайте бісквіт 35 хвилин при температурі 180 градусів.
4. Остудіть готовий пиріг і подавайте, прикрасивши збитими вершками і ягодами. Приємного чаювання!