Звичайні котлети з фаршу
(покроковий рецепт з фото)
Гаряче блюдо на обід або вечерю, яке актуально завжди. Саме такий рецепт я хочу показати:) Не складно, ситно і неймовірно смачно. Мій варіант апетитних котлеток з покроковим описом перед вами.
Хочу навчити вас, як приготувати звичайні котлети з фаршу курки і яловичини. Їх можна подавати до столу з будь-яким гарніром, соусом, овочами, використовувати в якості перекусу на бутерброд. Котлетки люблять і дорослі, та діти, так що рецепт точно варто додати в кулінарну скарбничку.
- Куряче філе - 500 грам
- М'ясо - 500 грам
- Вершкове масло - 60 грам
- Цибулина - 1 штука
- Багет - 1/2 штуки (або будь-який інший хліб)
- Молоко - 1 Склянка
- Сіль, перець, зелень - За смаком
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
- Панірувальні сухарі - 1/2 склянки (приблизно)
1. Насамперед очистіть і наріжте дрібними кубиками цибулю. Подрібніть в крихту панірувальні сухарі. Вимийте, обсушити і пропустіть через м'ясорубку куряче філе.
2. Філе трохи підсолити, можна додати перець або інші спеції.
3. Лук викладіть на сковороду з вершковим маслом і обсмажте до легкого золотистого кольору.
4. Хліб замочіть в молоці.
5. Пропустіть через м'ясорубку м'ясо - яловичину або свинину.
6. З'єднайте обидва фаршу, обсмажену цибулю, віджатий від зайвої рідини хліб і розм'якшене вершкове масло. Додайте сіль і при бажанні зелень. Все ретельно перемішайте.
7. Сформуйте з готового фаршу котлети і відправте їх на 20 хвилин в холодильник.
8. Після обваляйте в панірувальних сухарях і викладіть на сковороду з розігрітим рослинним маслом. Смажте котлетки на середньому вогні до рум'яності.
Смачного!
Смачного!