Рецепт Звичайні котлети з фаршу фото

Звичайні котлети з фаршу
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Птах
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Котлети

Гаряче блюдо на обід або вечерю, яке актуально завжди. Саме такий рецепт я хочу показати:) Не складно, ситно і неймовірно смачно. Мій варіант апетитних котлеток з покроковим описом перед вами.

Хочу навчити вас, як приготувати звичайні котлети з фаршу курки і яловичини. Їх можна подавати до столу з будь-яким гарніром, соусом, овочами, використовувати в якості перекусу на бутерброд. Котлетки люблять і дорослі, та діти, так що рецепт точно варто додати в кулінарну скарбничку.

  • Куряче філе - 500 грам
  • М'ясо - 500 грам
  • Вершкове масло - 60 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Багет - 1/2 штуки (або будь-який інший хліб)
  • Молоко - 1 Склянка
  • Сіль, перець, зелень - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження)
  • Панірувальні сухарі - 1/2 склянки (приблизно)
звичайні котлети з фаршу - фото крок 1
1. Насамперед очистіть і наріжте дрібними кубиками цибулю. Подрібніть в крихту панірувальні сухарі. Вимийте, обсушити і пропустіть через м'ясорубку куряче філе.
звичайні котлети з фаршу - фото крок 2
2. Філе трохи підсолити, можна додати перець або інші спеції.
звичайні котлети з фаршу - фото крок 3
3. Лук викладіть на сковороду з вершковим маслом і обсмажте до легкого золотистого кольору.
звичайні котлети з фаршу - фото крок 4
4. Хліб замочіть в молоці.
звичайні котлети з фаршу - фото крок 5
5. Пропустіть через м'ясорубку м'ясо - яловичину або свинину.
звичайні котлети з фаршу - фото крок 6
6. З'єднайте обидва фаршу, обсмажену цибулю, віджатий від зайвої рідини хліб і розм'якшене вершкове масло. Додайте сіль і при бажанні зелень. Все ретельно перемішайте.
звичайні котлети з фаршу - фото крок 7
7. Сформуйте з готового фаршу котлети і відправте їх на 20 хвилин в холодильник.
звичайні котлети з фаршу - фото крок 8
8. Після обваляйте в панірувальних сухарях і викладіть на сковороду з розігрітим рослинним маслом. Смажте котлетки на середньому вогні до рум'яності.
Смачного!

Схожі рецепти