Звичайні млинці на молоці
(покроковий рецепт з фото)
Не знаю, ніж побалувати себе і близьких на сніданок або як десерт до чаю? Я покажу, як приготувати звичайні млинці на молоці і, можливо, ця ідея припаде вам до душі. Запам'ятовуйте рецепт.
Я вважаю за краще смажити відносно нейтральні за смаком млинці, щоб їх можна було подати до столу як з варенням, ягодами або цукром, так і з паштетом, наприклад, або куркою. Якщо ваше тісто вийшло з грудочками, не поспішайте смажити. Залиште його на 10 хвилин, а потім знову збийте, мука повинна повністю розійтися.
- Яйце - 2 штуки
- Молоко - 1.5 склянки
- Борошно - 1.5 склянки (приблизно)
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
1. У мисочці збийте яйця з цукром і сіллю. Влийте половину молока, всипте просіяне борошно. Перемішайте. Додайте решту молока і рослинне масло.
2. Дуже добре розігрійте сковороду. Виливайте невеликими порціями тісто, щоб вийшли тонкі млинці.
3. Смажте на середньому вогні з двох сторін до рум'яної.
Смачного!
Смачного!