Звичайні домашні вафлі
(покроковий рецепт з фото)
Якщо серед ваших кухонних помічників є вафельница, тоді цей рецепт спеціально для вас. Це проста, апетитна і дуже смачна випічка для дорослих і малят. Побалуйте себя сладеньким!
Я покажу, як приготувати звичайні домашні вафлі. Рекомендую робити тісто не дуже солодким, якщо вважаєте за краще подавати до столу вафлі зі згущеним молоком, варенням або сиропом, наприклад. Сам процес досить простий, так що навіть абсолютний новачок без праці з ним впорається.
- Яйце - 2 штуки
- Борошно - 2 склянки
- Молоко - 1.5 склянки
- Вершкове масло - 110 грам
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Цукор - 2 Ст. Ложки
1. Насамперед включите вафельницу, нехай вона розігрівається. У глибокій мисці збийте вінчиком яйця з дрібкою солі і цукром.
2. Додайте розтоплене вершкове масло, розпушувач, просіяне борошно і молоко. Ретельно перемішайте всі, щоб тісто було без грудочок.
3. Вафельницю змастіть трохи маслом за допомогою пензлика. Вилийте невелику кількість тіста в центр і закрийте вафельницу.
4. Смажте вафлі по кілька хвилин до рум'яності.
Приємного чаювання!
Приємного чаювання!