Зрази з телятини
(покроковий рецепт з фото)
Зрази з телятини - страва, яке сподобається і діткам, і дорослим. М'ясо виходить ніжним і, без перебільшення, тане в роті! Зрази можна приготувати як на вечерю, так і на обід. Спробуйте!
До вашої уваги - класичний рецепт приготування зраз з телятини. Вам знадобляться такі інгредієнти: телятина, білий ріпчаста цибуля, панірувальні сухарі, вершки, вершкове масло, сіль, перець і борошно. Зрази виходять дуже ситними, так що сміливо подавайте їх до столу в якості основної страви без всякого гарніру. Хай щастить!
- Телятина - 750 грам
- Цибуля ріпчаста - 250 грам (білий)
- Сухарі паніровочні - 90 грам
- Вершки - 70 мілілітрів
- Окріп - 350 мілілітрів
- Вершкове масло - 60 грам
- Борошно пшеничне - 15 грам
- Перець - За смаком
- Сіль - За смаком
Подрібнюємо білий лук і обсмажуємо його на сковороді, до м'якості.
Телятину наріжте впоперек волокон, шматочками не товще 1 см. Потім м'ясо потрібно злегка відбити.
Остиглий цибулю змішайте з панірувальними сухарями, додайте вершкове масло, порізане кубиками.
Кладемо начинку на наше м'ясо, присипаємо сіллю і перцем.
Звертаємо м'ясо рулетиками і скріплюємо зубочисткою. Присипаємо трохи борошном і обсмажуємо на сухій сковороді кілька хвилин.
Вливаємо на сковороду окріп, солимо і тушкуємо блюдо під кришкою на мінімальному вогні 30 хвилин, помішуючи. В кінці вливаємо вершки, перемішуємо і знімаємо зрази з вогню. Витягуємо зубочистки з м'яса і насолоджуємося! Смачного!