Рецепт Зрази з кальмарами фото

Зрази з кальмарами
(покроковий рецепт з фото)

Білоруська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Картопля, Морепродукти, Кальмари
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Зрази

Дуже оригінальне і цікаве блюдо. В цілому все звично, але начинка для зраз готується з кальмарів. Виходить дуже смачно і насичено. Блюдо підійде для святкового столу або на кожен день.

Перед вами - простий рецепт приготування зраз з кальмарами. Кальмари, капуста і цибуля обсмажуються на вершковому маслі - це і буде начинкою для зраз. Зварену картоплю змішується з яйцями і борошном - це буде тісто. Готові зрази дуже добре поєднуються зі сметанкою. Хай щастить!

  • Картопля - 500 грам
  • Капуста - 300 грам
  • Кальмари - 250 грам
  • Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
  • Яйце - 1 штука
  • Борошно - 4 Ст. Ложки
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Спеції - За смаком
зрази з кальмарами - фото крок 1
Картоплю відварити в мундирах в підсоленій воді приблизно 20-25 хвилин.
зрази з кальмарами - фото крок 2
Капусту нашаткуйте і обсмажте на вершковому маслі з одного подрібненої цибулиною. Смажити до золотистого.
зрази з кальмарами - фото крок 3
Розморожені кальмари обсмажуємо з рештою подрібненою цибулею приблизно 7-10 хвилин.
зрази з кальмарами - фото крок 4
Картоплю очистити і остудити. Потовкти в пюре і змішати яйцем, борошном і спецій.
зрази з кальмарами - фото крок 5
Формуємо зрази. Робимо з картоплі невеликі коржі, в центр кладемо начинку з капусти, кальмарів і цибулі. Заліпимо краю і зробимо довгасті пиріжки-зрази. Потім обсмажте їх на вершковому маслі до красивого золотистого кольору. Смачного!

Схожі рецепти