Зрази з кальмарами
(покроковий рецепт з фото)
Дуже оригінальне і цікаве блюдо. В цілому все звично, але начинка для зраз готується з кальмарів. Виходить дуже смачно і насичено. Блюдо підійде для святкового столу або на кожен день.
Перед вами - простий рецепт приготування зраз з кальмарами. Кальмари, капуста і цибуля обсмажуються на вершковому маслі - це і буде начинкою для зраз. Зварену картоплю змішується з яйцями і борошном - це буде тісто. Готові зрази дуже добре поєднуються зі сметанкою. Хай щастить!
- Картопля - 500 грам
- Капуста - 300 грам
- Кальмари - 250 грам
- Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 4 Ст. Ложки
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Спеції - За смаком
Картоплю відварити в мундирах в підсоленій воді приблизно 20-25 хвилин.
Капусту нашаткуйте і обсмажте на вершковому маслі з одного подрібненої цибулиною. Смажити до золотистого.
Розморожені кальмари обсмажуємо з рештою подрібненою цибулею приблизно 7-10 хвилин.
Картоплю очистити і остудити. Потовкти в пюре і змішати яйцем, борошном і спецій.
Формуємо зрази. Робимо з картоплі невеликі коржі, в центр кладемо начинку з капусти, кальмарів і цибулі. Заліпимо краю і зробимо довгасті пиріжки-зрази. Потім обсмажте їх на вершковому маслі до красивого золотистого кольору. Смачного!