Зрази з кабачків з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Зрази - дуже популярне в нашій країні блюдо! Їх готують практично з усього, що можна знайти в холодильнику. В даному рецепті я вирішив поекспериментувати, додавши в зрази кабачки. Пробуємо!
До вашої уваги - класичний рецепт приготування зраз з кабачків з куркою. Фарш для зраз готується з овочів, яєць і попередньо замочений хліба. Начинка - обсмажені з часником кабачки + твердий сир. Подавайте зрази до столу зі сметаною і овочами. Хай щастить!
- Куряче філе - 800 грам
- Кабачки - 2-3 штук
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
- Морква - 1 штука
- Часник - За смаком
- Зелень - За смаком
- Сир твердий - 150 грам
- Яйце - 1 штука
- Кнопка - 1/2 штуки
- Молоко - 100 мілілітрів
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
S Кнопка полоснув korku, замочуємо його в молоці.
Куряче філе пропускаємо через м'ясорубку. Також пропускаємо морква, цибуля, хліб і часник. З'єднуємо все разом, додавши частину подрібненої зелені, яйце сіль і перець. Перемішуємо і ставимо в холодильник на 30 хвилин.
Кабачки очищаємо і нарізаємо кубиками, обсмажуємо на рослинному маслі з декількома зубчиками подрібненого часнику. Жарим до золотистости, потім з'єднуємо з залишилася зеленню, сіллю і перцем. Перемішуємо.
Сир натріть на крупній тертці.
Викладаємо на харчову плівку фарш, робимо коржик.
У центр кладемо тертий сир і начинку з кабачків.
Формуємо зрази. Деко змащуємо рослинним маслом. Мокрими руками викладаємо зрази на деко.
Змащуємо зрази сметаною і запікаємо 30 хвилин в духовці, прогретой до 200 градусів.
Смачного!