Зрази з грибами і яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Зрази готують по-різному, але я вважаю за краще робити м'ясні зрази з грибами і яйцем. Зрази - дуже універсальне блюдо, їх можна подавати на святковий стіл або приготувати і подати до обіду або вечері.
Перед вами - простий рецепт приготування зраз з грибами і яйцем. Вам знадобляться: обсмажені з цибулею маслюки (або інші гриби), яйця (2 - в фарш і 2 - в начинку), фарш свинячий, цибуля, картопля, спеції і рослинне масло. Готові зрази подаються до столу зі сметаною. Хай щастить!
- Фарш - 600 грам (свинячий)
- Яйця - 4 штуки
- Картопля - 1 штука
- Масло - 200 грам (обсмажені з цибулею)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Яйця зваріть круто, потім подрібніть. Змішайте яйця з обсмаженими грибами. Приправити сіллю і poperčite.
Лук і картоплю натріть на тертці, змішайте з двома яйцями, сіль і poperčite. Ретельно все перемішайте.
З фаршу і начинки формуємо зрази. Беремо шматок фаршу і робимо коржик.
В середину кладемо начинку.
Зліпити пиріжок.
Обсмажте зрази на рослинній олії до готовності. Смачного!