Зрази з м'ясного фаршу з яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Традиційні котлетки вже злегка набридли і хочеться якось урізноманітнити щоденне меню? Погляньте на цей нескладний, але вельми цікавий варіант, як приготувати зрази з м'ясного фаршу з яйцем.
Крім яйця, в начинку я рекомендую додати свіжу зелень за смаком, а також трохи майонезу для соковитості. Панірування в зраз немає, але при бажанні після обсмажування їх можна довести до готовності в розігрітій до 180 градусів духовці, відправивши їх туди на 6-8 хвилин. Подавати до столу страву можна з улюбленим гарніром, овочами або соусом.
- Фарш м'ясний - 1/2 кілограма
- Цибулина - 3-4 штук
- Варене яйце - 3 штуки
- Сіль, спеції, зелень - За смаком
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
- Майонез - 50 грам (можна замінити вершковим маслом)
1
Цибуля чистий, подрібніть і додайте в фарш, посоліть і поперчіть за смаком.
2
Для начинки відокремте яєчні білки від жовтків. Білки наріжте дрібними кубиками і з'єднайте з подрібненою зеленню, жовтки розітріть з майонезом. З'єднайте обидві маси.
3
Візьміть невеликий шматочок фаршу, сформуйте коржик, в центр покладіть начинку і сформуйте котлетку.
4
Обсмажуйте зрази на розігрітій з маслом сковороді до повної готовності, приблизно по 3-4 хвилини з кожного боку.
5
Смачного!