Злакові хлібці
(покроковий рецепт з фото)
Корисні злакові хлібці - це здорова альтернатива хлібу. Хлібці з дріжджового тіста на основі асорті з пластівців, житнього борошна і насіння прекрасно доповнять ваш сніданок або легкий перекус.
Приготувати хлібці будинку дуже просто, досить змішати всі інгредієнти, зазначені в списку, замісити тісто і, виклавши його на деко, як слід підсушити в духовці. Товщина розкотив тесту впливає на те, чи будуть ваші хлібці хрусткими або злегка м'якими всередині. А з покроковою інструкцією, як приготувати злакові хлібці, ви можете ознайомитися в рецепті.
- Пластівці злакові, асорті - 120 грам
- Мікс з насіння і насіння - 100 грам
- Борошно житнє - 120 грам
- Тепла вода - 200 мілілітрів
- Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
- Чорний кунжут - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
Підготуйте всі інгредієнти за списком.
У мисці змішайте борошно, пластівці, насіння і сіль.
Додайте воду і перемішайте.
Потім додайте оливкову олію і замісити тісто.
Отримане тісто викладіть на змащену папір для випічки, розрівняйте. Зверху тісто присипте чорним кунжутом. Чорний кунжут можна замінити білим або маком.
Випікайте в розігрітій до 160 градусів духовці протягом 20 хвилин. Потім вийміть корж і розрізати на порції.
Знову помістіть хлібці в духовку і випікайте ще 20 хвилин. Потім зменшіть температуру до 100 градусів і сушіть хлібці ще близько 30 хвилин. Корисні злакові хлібці готові, угощайтесь! Смачного!