Рецепт Злакові хлібці фото

Злакові хлібці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Борошно , Вівсянка , Крупи , Житнє борошно
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , ПП рецепти , Пісні страви
На полуденок , На швидку руку
Випічка , Галети
Кількість порцій: 16
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Корисні злакові хлібці - це здорова альтернатива хлібу. Хлібці з дріжджового тіста на основі асорті з пластівців, житнього борошна і насіння прекрасно доповнять ваш сніданок або легкий перекус.

Опис приготування:

Приготувати хлібці будинку дуже просто, досить змішати всі інгредієнти, зазначені в списку, замісити тісто і, виклавши його на деко, як слід підсушити в духовці. Товщина розкотив тесту впливає на те, чи будуть ваші хлібці хрусткими або злегка м'якими всередині. А з покроковою інструкцією, як приготувати злакові хлібці, ви можете ознайомитися в рецепті.

  • Пластівці злакові, асорті - 120 грам
  • Мікс з насіння і насіння - 100 грам
  • Борошно житнє - 120 грам
  • Тепла вода - 200 мілілітрів
  • Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
  • Чорний кунжут - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
злакові хлібці - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти за списком.
злакові хлібці - фото крок 2
У мисці змішайте борошно, пластівці, насіння і сіль.
злакові хлібці - фото крок 3
Додайте воду і перемішайте.
злакові хлібці - фото крок 4
Потім додайте оливкову олію і замісити тісто.
злакові хлібці - фото крок 5
Отримане тісто викладіть на змащену папір для випічки, розрівняйте. Зверху тісто присипте чорним кунжутом. Чорний кунжут можна замінити білим або маком.
злакові хлібці - фото крок 6
Випікайте в розігрітій до 160 градусів духовці протягом 20 хвилин. Потім вийміть корж і розрізати на порції.
злакові хлібці - фото крок 7
Знову помістіть хлібці в духовку і випікайте ще 20 хвилин. Потім зменшіть температуру до 100 градусів і сушіть хлібці ще близько 30 хвилин. Корисні злакові хлібці готові, угощайтесь! Смачного!

Схожі рецепти