Бездріжджові хлібці в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Хочу з вами поділитися рецептом приготування бездріжджових хлібців в духовці. Це просто! Такі невеликі хлібці набагато корисніше звичайного хліба, так що рекомендую приготувати їх для всієї родини!
Обожнюю цей рецепт і з задоволенням вам розповім, як приготувати бездріжджові хлібці в духовці! Рецепт найпростіший - у кожного вдома знайдуться інгредієнти! Рекомендую також спробувати додавати різні добавки і спеції - наприклад, з додаванням подрібненого бекону і оливок ви отримаєте справжню фокаччу! Рекомендую всім спробувати!
- Борошно - 400 грам
- Вода - 200 мілілітрів
- Спеції - За смаком
1. Все гранично просто - борошно просеем і змішаємо зі спеціями. Вливаємо воду.
2. Тісто вийде досить туге. Ділимо його на рівні шматочки
3. Розкачати ці шматочки в коржі і викладаємо їх на папір для випічки на деко.
4. Запікаємо при температурі 190 градусів приблизно 5 хвилин. В процесі, по бажанню, їх можна перевернути.
5. І ось наші хлібці готові!