Млинці бездріжджові
(покроковий рецепт з фото)
Хочу зізнатися, я сама їдять млинці дуже рідко. Зате моя сім'я, особливо дитина, їх дуже любить. Бездріжджові млинці дуже просто приготувати. У цій статті розглянемо рецепт повітряних балонів бездріжджових.
Мінеральну воду перемішуємо з яйцями, сіллю і цукром. Перемішуємо просіяне борошно і заважаємо до зникнення грудок. Ми залишаємо тісто на 1 годину розбухати. Смажимо на гарячій сковороді з обох сторін.
- Яйце - 2 штуки
- Газована мінеральна вода - 0, 5 L
- Борошно - 1, 5 склянки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Олія - 50 грам (для смаження)
Беремо миску, наливаємо мінеральну воду і розбиваємо яйця.
Додаємо цукор і сіль і все перемішуємо.
Борошно просіваємо в миску, наливаємо в неї суміш мінеральної води з яйцями. Тісто залишаємо розбухати не менше ніж на годину.
На розпечену сковороду наливаємо масло, потім за допомогою черпака тонким шаром розливаємо тісто по всій поверхні сковороди. Смажимо на одній стороні, поки млинець не підрум'яниться. За допомогою лопатки перевертаємо млинець на іншу сторону і смажимо до коричневого відтінку.
Гарячі млинці можна подавати на стіл з цукром, маслом, варенням, медом, сметаною ікрою… Смачного!