Журавлинний пиріг простий
(покроковий рецепт з фото)
А ви любите журавлину? Якщо так, тоді рекомендую спробувати приготувати чудовий журавлинний пиріг. Взагалі кисла ягода в випічці - це дуже здорово. Журавлина прекрасно "дружить" із солодким тестом!
Зараз я розповім вам, як приготувати журавлинний пиріг простий, думаю, що прийшов час втілити цей рецепт в життя. Якщо вам подобається більш солодкий варіант випічки, додавайте трохи більше цукру в тісто. Також можна додати яблука не тільки в якості прикраси, але і в начинку. Хай щастить!
- Борошно - 1, 5 склянки
- Маргарин - 150 грам
- Цукор - 2/3 склянки
- Яйця - 5 штук(2 яйця і 3 жовтка)
- Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
- Журавлина - 150 грам (свіжа)
- Яблуко - 1 штука
В м'який маргарин додайте цукор, vbeyte 2 яйця і ще 3 жовтка.
Просіваємо борошно з розпушувачем, поступово вводимо в тісто, перемішуючи його. Ягоди промиваємо.
Засипаємо ягоди в тісто, акуратно перемішуємо.
Перекладаємо тісто в форму для запікання.
Надаємо тесту акуратну і красиву форму. Яблуко промиваємо та нарізаємо тонкими часточками, прикрашаємо ними пиріг.
Випікаємо пиріг в духовці 50 хвилин, температура - 180 градусів.
Смачного!