Яблучно-журавлинний пиріг
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування пирога з яблуками, журавлиною, апельсиновою цедрою і корицею.
Розігріти духовку до 200 градусів. Розкачати тісто в коло діаметром 30 см на злегка посипаною борошном поверхні. Викласти тісто в форму і поставити в холодильник на час приготування начинки.
Щоб зробити начинку, змішати всі інгредієнти в мисці. Щоб приготувати соус, змішати всі інгредієнти разом в невеликій мисці.
Викласти начинку на охолоджене тісто і полити зверху приготованим соусом. Випікати пиріг близько 1 годину. Якщо тісто швидко темніє, накрийте пиріг вільно з фольгою.
Викласти готовий пиріг на решітку, дати повністю охолонути перед подачею на стіл.
- Апельсин - 1 штука (сік і tsedra)
- Цукру - 1/2 склянки
- Борошна - 1/4 склянки
- Кориці - 1 Чайна ложка
- Соус:борошна - 1/4 склянки
- Вівса - 2 Ст. Ложки
- Масла - 2 Ст. Ложки
- Кориці - 1/2 чайних ложки
Розігріти духовку до 200 градусів. Розкачати тісто в коло діаметром 30 см на злегка посипаною борошном поверхні. Викласти тісто в форму і поставити в холодильник на час приготування начинки.
Щоб зробити начинку, змішати всі інгредієнти в мисці. Щоб приготувати соус, змішати всі інгредієнти разом в невеликій мисці.
Викласти начинку на охолоджене тісто і полити зверху приготованим соусом. Випікати пиріг близько 1 годину. Якщо тісто швидко темніє, накрийте пиріг вільно з фольгою.
Викласти готовий пиріг на решітку, дати повністю охолонути перед подачею на стіл.
Щоб зробити начинку, змішати всі інгредієнти в мисці. Щоб приготувати соус, змішати всі інгредієнти разом в невеликій мисці.
Викласти начинку на охолоджене тісто і полити зверху приготованим соусом. Випікати пиріг близько 1 годину. Якщо тісто швидко темніє, накрийте пиріг вільно з фольгою.
Викласти готовий пиріг на решітку, дати повністю охолонути перед подачею на стіл.