Рецепт Яблучно-журавлинний пиріг фото

Яблучно-журавлинний пиріг
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
Тісто , Фрукти , Яблука
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
Для дітей , На святковий стіл , Десерт
Випічка , Десерти , Пироги
Кількість порцій: 8
Час приготування: 4 г. 30 хв.

Рецепт приготування пирога з яблуками, журавлиною, апельсиновою цедрою і корицею.

Опис приготування:

Розігріти духовку до 200 градусів. Розкачати тісто в коло діаметром 30 см на злегка посипаною борошном поверхні. Викласти тісто в форму і поставити в холодильник на час приготування начинки.

Щоб зробити начинку, змішати всі інгредієнти в мисці. Щоб приготувати соус, змішати всі інгредієнти разом в невеликій мисці.

Викласти начинку на охолоджене тісто і полити зверху приготованим соусом. Випікати пиріг близько 1 годину. Якщо тісто швидко темніє, накрийте пиріг вільно з фольгою.

Викласти готовий пиріг на решітку, дати повністю охолонути перед подачею на стіл.

  • Апельсин - 1 штука (сік і tsedra)
  • Цукру - 1/2 склянки
  • Борошна - 1/4 склянки
  • Кориці - 1 Чайна ложка
  • Соус:борошна - 1/4 склянки
  • Вівса - 2 Ст. Ложки
  • Масла - 2 Ст. Ложки
  • Кориці - 1/2 чайних ложки
Розігріти духовку до 200 градусів. Розкачати тісто в коло діаметром 30 см на злегка посипаною борошном поверхні. Викласти тісто в форму і поставити в холодильник на час приготування начинки.

Щоб зробити начинку, змішати всі інгредієнти в мисці. Щоб приготувати соус, змішати всі інгредієнти разом в невеликій мисці.

Викласти начинку на охолоджене тісто і полити зверху приготованим соусом. Випікати пиріг близько 1 годину. Якщо тісто швидко темніє, накрийте пиріг вільно з фольгою.

Викласти готовий пиріг на решітку, дати повністю охолонути перед подачею на стіл.

Схожі рецепти