Рецепт Яблучно-банановий пиріг фото

Яблучно-банановий пиріг
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти, Яблука, Банан
Пісні страви
Для дітей, Десерт
Випічка, Пироги

Що може бути краще солодкої випічки з начинкою до чаю? Я навіть не уявляю, як можливо не з'їсти десерт після основних страв. Покажу вам, як приготувати яблучно-банановий пиріг, швидкий і смачний.

Завжди перебуваю в пошуках якогось нового десерту. Наприклад, недавно я дізналася про те, як приготувати цей яблучно-банановий пиріг. Він полюбився моїм дітям, і тепер вони замовляють його щотижня. Так часто я не готую, звичайно, але випічка дійсно вийшла що треба. Апетитна, смачна і корисна.

  • Яблуко - 4 штуки
  • Банан - 2 штуки
  • Яйце - 4 штуки
  • Борошно - 300 грам
  • Цукор - 8 Ст. Ложок
  • Крем - 1 Ст. Ложка
  • Ванілін - 1 грам
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Оцет - 1 Чайна ложка
  • Вершкове масло - 1 Чайна ложка
яблучно-банановий пиріг - фото крок 1
У мисці збийте яйця. Зручніше за все робити це віночком. Поступово до яєць додайте сметану, потім - цукор. Далі додайте ванілін і соду, гашене оцтом.
яблучно-банановий пиріг - фото крок 2
Далі просійте в суміш борошно. Це необхідно, щоб тісто вийшло гладким, а в готовій випічці не було грудочок. Замісити густе тісто.
яблучно-банановий пиріг - фото крок 3
Банани з яблуками помийте і висушіть. Банани очистіть від шкірки, з яблук дістаньте серцевину. Фрукти наріжте невеликими шматочками.
яблучно-банановий пиріг - фото крок 4
Розігрійте духовку до 180 градусів. Форму для випічки змастіть розтопленим маслом. Викладіть тісто, а зверху покладіть яблука і банани.
яблучно-банановий пиріг - фото крок 5
Запікайте пиріг в духовці протягом півгодини. Потім дочекайтеся, поки він охолоне і подавайте до столу. Приємного чаювання!

Схожі рецепти