Яблучно-банановий пиріг
(покроковий рецепт з фото)
Що може бути краще солодкої випічки з начинкою до чаю? Я навіть не уявляю, як можливо не з'їсти десерт після основних страв. Покажу вам, як приготувати яблучно-банановий пиріг, швидкий і смачний.
Завжди перебуваю в пошуках якогось нового десерту. Наприклад, недавно я дізналася про те, як приготувати цей яблучно-банановий пиріг. Він полюбився моїм дітям, і тепер вони замовляють його щотижня. Так часто я не готую, звичайно, але випічка дійсно вийшла що треба. Апетитна, смачна і корисна.
- Яблуко - 4 штуки
- Банан - 2 штуки
- Яйце - 4 штуки
- Борошно - 300 грам
- Цукор - 8 Ст. Ложок
- Крем - 1 Ст. Ложка
- Ванілін - 1 грам
- Сода - 1 Чайна ложка
- Оцет - 1 Чайна ложка
- Вершкове масло - 1 Чайна ложка
У мисці збийте яйця. Зручніше за все робити це віночком. Поступово до яєць додайте сметану, потім - цукор. Далі додайте ванілін і соду, гашене оцтом.
Далі просійте в суміш борошно. Це необхідно, щоб тісто вийшло гладким, а в готовій випічці не було грудочок. Замісити густе тісто.
Банани з яблуками помийте і висушіть. Банани очистіть від шкірки, з яблук дістаньте серцевину. Фрукти наріжте невеликими шматочками.
Розігрійте духовку до 180 градусів. Форму для випічки змастіть розтопленим маслом. Викладіть тісто, а зверху покладіть яблука і банани.
Запікайте пиріг в духовці протягом півгодини. Потім дочекайтеся, поки він охолоне і подавайте до столу. Приємного чаювання!