Журавлинний маффіни з фундуком
(покроковий рецепт з фото)
Журавлинний маффіни з фундуком - це дуже проста і в той же час смачна випічка. Якщо любите мафіни - обов'язково спробуйте це поєднання.
Якщо приготуєте журавлинні маффіни з фундуком за цим рецептом з фото, то маффіни вийдуть дуже пишними, м'якими - такими, як треба. Цей десерт відмінно підходить до кави, завдяки своїй формі він особливо любимо дітьми. Виглядають такі журавлинні маффіни куди більш святково, ніж звичайний пиріг, так що якщо хочете здивувати гостей симпатичним десертики - цей рецепт до ваших послуг.
- Борошно - 120 грам
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Цукор - 75 грам
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Яйце - 1 штука
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Funduk - 1/3 склянки
- Журавлина - 1/3 склянки
Фундук очистити і подрібнити в блендері. Щоб очистити фундук якнайкраще, рекомендую спершу прогріти його в духовці хвилин 5 - тоді буде легше чиститься.
Змішуємо борошно, цукор і розпушувач.
В іншій посудині змішуємо сметану, яйце і рослинне масло.
Змішуємо сметанним і борошняну суміші. Додаємо до них подрібнені горіхи і журавлину.
Виливаємо тісто в формочки для маффінів і випікаємо в духовці 25 хвилин при температурі 180 градусів. Готово!