Грушевий торт з фундуком та шоколадом
(покроковий рецепт з фото)
Торт сподобається всім любителям шоколаду і горіхів: тісто тут шоколадно-горіхове. Пиріг виходить розсипчастий,
З тонкої ноткою ванільною груші. Прекрасно підійде для сімейного чаювання.
При бажанні фундук цілком можна замінити на будь-які інші горіхи, а груші на яблука. Також можна додати корицю: вона прекрасно поєднується з яблуками і грушами.
- Сахара - 140 грам
- Funduk - 100 грам
- Яйця - 2 штуки
- Масла вершкового - 175 грам
- Груші - 5 штук
- Чорного шоколаду - 50 грам
- Джема абрикосового - 2 Ст. Ложки
- Борошна млинців з розпушувачем - 140 грам
Шоколад поламайте на шматочки, покладіть в чашу блендера разом з горіхами. Подрібніть.
Додайте борошно і перемішайте в крихту.
Додайте масло кімнатної температури, перемішайте.
Потім додайте цукор.
Додайте яйця і добре перемішайте.
Викладіть тісто у форму, змащену маслом або застелену пергаментом.
Груші наріжте кубиком.
Викладіть зверху, трохи вдавлюючи в тісто.
Випікайте в духовці при 160 градусах близько години. Змастіть торт підігрітим джемом.