Рецепт Цитрусові кантуччи з фундуком фото

Цитрусові кантуччи з фундуком
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто , Горіхи
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка , Солодке , Печиво
Кількість порцій: 1
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Апетитні, ароматні сухарики-печеньки з шматочками фундука відмінно підійдуть до склянки молока або гарячого чаю. Готуються вони легко, а зберігатися можуть майже місяць, але з'їдаються набагато швидше.

Опис приготування:

З усіх італійських десертів мені найбільше подобаються кантуччи - смачні сухі печеньки-сухарики, які можна приготувати з різними наповнювачами: горіхами, родзинками, інжиром і так далі. Приготувати їх не складе особливих труднощів навіть новачкам в кулінарії. Пропоную сьогодні спекти ароматні цитрусові кантуччи з фундуком.

  • Борошно пшеничне - 130 грам
  • Яйця - 2 штуки(1 яйце і 1 жовток)
  • Цукор корчіневий - 70-80 грам
  • Мигдалеве борошно - 30 грам
  • Funduk - 50-60 грам
  • Розпушувач - 1/2 чайних ложки
  • Цедра лимону, апельсина - 1 Чайна ложка
цитрусові кантуччи з фундуком - фото крок 1
1. Ось всі наші інгредієнти для приготування смачних кантуччи. Раджу відразу робити подвійну порцію
цитрусові кантуччи з фундуком - фото крок 2
2. Змішуємо просіяне борошно з розпушувачем, додамо цукор, миндальную борошно і цедру. Розмішати і додамо одне ціле яйце і жовток від другого. Замішуємо тісто.
цитрусові кантуччи з фундуком - фото крок 3
3. Додаємо подрібнені горіхи і остаточно вимішуємо тісто.
цитрусові кантуччи з фундуком - фото крок 4
4. Я поділяю тісто на дві частини, формуємо батончики шириною приблизно 4 см. Загортаємо в харчову плівку і відправляємо в холодильник хвилин на 30.
цитрусові кантуччи з фундуком - фото крок 5
5. Деко застилає пергаментом, викладаємо батончики тесту. Підрівняти, я відразу роблю краю трохи навскоси, адже кантуччи будуть нарізатися саме навскоси.
цитрусові кантуччи з фундуком - фото крок 6
6. І випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці хвилин 20. Виймаємо і даємо хвилин 5 охолонути.
цитрусові кантуччи з фундуком - фото крок 7
7. Потім нарізаємо гострим ножем навскоси на шматочки товщиною 1 см.
цитрусові кантуччи з фундуком - фото крок 8
8. Викладаємо назад на деко і відправляємо в духовку ще хвилин на 10. Кантуччи повинні красиво підрум'янитися. Ось і все

Схожі рецепти