Печиво з фундуком

Печиво з фундуком
Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Дуже смачний кекс з насиченим горіховим і ніжним вершковим смаком під шоколадною глазур'ю. Дивіться рецепт смачної випічки!

опис приготування:

Такий багатий на смак і вигляд кекс можна подавати і до простого чаювання, і до святкового обіду. Лісовий горіх надає випічці насичений смак і аромат. Із задоволенням ділюся з вами рецептом, як приготувати кекс з фундуком.

  • борошно— 150 грам
  • Funduk— 150 грам(смажений)
  • цукор— 150 грам
  • яйце— 3 штуки
  • ванілін— 1 щіпка
  • вершки— 200 мілілітрів
  • шоколад темний— 100 грам
  • вершки 10%  — 2 Ст. ложки
  • Вершкове масло— 1 Ст. ложка
Печиво з фундуком - фото крок 1 Підготуйте необхідні продукти для тіста.

Печиво з фундуком - фото крок 2 Фундук подрібніть в блендері до стану крихти, відкладіть 2 ст. L. крихти для посипання кексу. яйця, цукор і ванілін збийте в пишну світлу піну.

Печиво з фундуком - фото крок 3 продовжуючи збивати, влийте вершки.

Печиво з фундуком - фото крок 4 Горіхову крихту з'єднайте з борошном, перемішайте. Додайте горіхово-борошняну суміш в яєчно-вершкову, перемішайте міксером до однорідності на низькій швидкості.

Печиво з фундуком - фото крок 5 Силіконову форму для кексу змастіть маслом, влийте тісто. Поставте запікатися в розігріту до 180 ° C духовку на 45-50 хвилин.

Печиво з фундуком - фото крок 6 Повністю остудіть кекс. спочатку 5 хвилин в формі, потім перекладіть на решітку.

Печиво з фундуком - фото крок 7 Підготуйте необхідні інгредієнти для глазурі.

Печиво з фундуком - фото крок 8 шоколад, вершки і вершкове масло розтопіть на водяній бані, полийте верх кексу глазур'ю.

Печиво з фундуком - фото крок 9 Посипте горіховою крихтою.

Печиво з фундуком - фото крок 10 Приємного чаювання!

Схожі рецепти

Пісочне печиво з фундуком

Пісочне печиво з фундуком

Якщо ви в пошуках особливого печива, вам сюди! Тут поєднуються солодкість і аромат розмарину, саме розмарину! розповім, як приготувати смачну пісочне печиво з фундуком. опис приготування: печиво, як і належить пісочної випічки, виходить м'яке, але розсипчаста. Не варто перетворювати фундук в п...

читати далі
Грушевий торт з фундуком та шоколадом

Грушевий торт з фундуком та шоколадом

Торт сподобається всім любителям шоколаду і горіхів: тісто тут шоколадно-горіхове. Пиріг виходить розсипчастий, з тонкої ноткою ванільною груші. Прекрасно підійде для сімейного чаювання. опис приготування: При бажанні фундук цілком можна замінити на будь-які інші горіхи, а груші на яблука. Так...

читати далі
Кекс з фундуком та грушею

Кекс з фундуком та грушею

Я часто в випічці використовую фрукти і горіхи. зазвичай це: яблука, апельсини, волоські горіхи і мигдаль. Але що, якщо взяти щось нове? Так я подумала, і вийшов цей оригінальний рецепт. Читайте! опис приготування: У складі використані з одного боку знайомі продукти, але в цьому поєднанні вони...

читати далі
Журавлинний маффіни з фундуком

Журавлинний маффіни з фундуком

Журавлинний маффіни з фундуком — це дуже проста і в той же час смачна випічка. Якщо любите мафіни — обов'язково спробуйте це поєднання. опис приготування: Якщо приготуєте журавлинні маффіни з фундуком за цим рецептом з фото, то маффіни вийдуть дуже пишними, м'якими — такими, як треба. Цей десе...

читати далі
Turron з фундуком

Turron з фундуком

В Іспанії туррон - це традиційно ласощі, яке обов'язково готують на різдвяні свята і не тільки. розповім, як приготувати туррон з фундуком. Важливо дати йому настоятися близько тижня. опис приготування: Сам процес приготування досить простий і швидкий, однак перед подачею десерту потрібно наст...

читати далі