Рецепт Пісочне печиво з фундуком фото

Пісочне печиво з фундуком
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто , Пісочне тісто
На полуденок
Випічка , Солодке , Печиво
Кількість порцій: 36-40
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Якщо ви в пошуках особливого печива, вам сюди! Тут поєднуються солодкість і аромат розмарину, саме розмарину! розповім, як приготувати смачну пісочне печиво з фундуком.

Опис приготування:

Печиво, як і належить пісочної випічки, виходить м'яке, але розсипчаста. Не варто перетворювати фундук в пасту, краще подрібніть, щоб відчувалися дрібні шматочки. Печиво не варто доводити до рум'яної скоринки, інакше воно стане занадто твердим. Смачно!

  • Вершкове масло - 230 грам
  • Funduk - 1 Склянка
  • Борошно - 2 склянки
  • Цукор - 3/4 склянки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Розмарин - 1 штука
пісочне печиво з фундуком - фото крок 1
1. Розтопити вершкове масло в сотейнику, щоб воно було насиченого золотистого кольору, остудіть. Подрібніть фундук і гілочку розмарину за допомогою блендера.
пісочне печиво з фундуком - фото крок 2
2. З'єднайте всі інгредієнти. В харчову плівку або рукав викладіть половину тіста і сформуйте з нього ковбаску. Надішліть в морозилку на 45 хвилин.
пісочне печиво з фундуком - фото крок 3
3. Охолоджене тісто наріжте кружальцями і викладіть на пергамент. Запікайте в розігрітій до 165 градусів духовці 13-15 хвилин.
пісочне печиво з фундуком - фото крок 4
4. Готове печиво залиште для охолодження, потім перекладіть в тарілку. Приємного чаювання!

Схожі рецепти