Пісочне печиво з фундуком
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви в пошуках особливого печива, вам сюди! Тут поєднуються солодкість і аромат розмарину, саме розмарину! розповім, як приготувати смачну пісочне печиво з фундуком.
Печиво, як і належить пісочної випічки, виходить м'яке, але розсипчаста. Не варто перетворювати фундук в пасту, краще подрібніть, щоб відчувалися дрібні шматочки. Печиво не варто доводити до рум'яної скоринки, інакше воно стане занадто твердим. Смачно!
- Вершкове масло - 230 грам
- Funduk - 1 Склянка
- Борошно - 2 склянки
- Цукор - 3/4 склянки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Розмарин - 1 штука
1. Розтопити вершкове масло в сотейнику, щоб воно було насиченого золотистого кольору, остудіть. Подрібніть фундук і гілочку розмарину за допомогою блендера.
2. З'єднайте всі інгредієнти. В харчову плівку або рукав викладіть половину тіста і сформуйте з нього ковбаску. Надішліть в морозилку на 45 хвилин.
3. Охолоджене тісто наріжте кружальцями і викладіть на пергамент. Запікайте в розігрітій до 165 градусів духовці 13-15 хвилин.
4. Готове печиво залиште для охолодження, потім перекладіть в тарілку. Приємного чаювання!