Рецепт Печиво «Кантуччи» фото

Печиво «Кантуччи»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто , Горіхи
Пісні страви
На полуденок , Для дітей
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Презентую вам один із самих класних, на мій погляд, рецептів печива. Заслужена родзинка італійської кухні, від якої просто неможливо відірватися ні дорослим, ні дітям. Дуже раджу спробувати.

Опис приготування:

Перед вами покроковий і нескладний варіант, як приготувати печиво"кантуччи" . Крім традиційного горіха, в рецепті ви можете використовувати також сухофрукти або сушені ягоди, наприклад, а також зерна кави. Чудове печиво, яке прекрасно зберігається і відмінно підходить до чаю.

  • Борошно - 325 грам
  • Цукор - 250 грам
  • Розпушувач - 1.5 чайних ложки
  • Сіль - 0.5 чайних ложки
  • Горіхи - 250 грам
  • Яйце - 3 штуки(+ 1 для змазування)
  • Ванільний екстракт - 2 чайних ложки
печиво
1. Насамперед включіть її, нехай розігрівається до 180 градусів. Підготуйте всі інгредієнти, які вам будуть потрібні.
печиво
2. Ножем порубати горіхи. Для любителів кави також рекомендую додати трохи зерен, подрібнених таким же чином ножем.
печиво
3. З'єднайте всі сухі інгредієнти: просіяне борошно, розпушувач, сіль і цукор. Збийте яйця з ванільним екстрактом, додайте їх туди ж.
печиво
4. Викладіть в тісто горішки та інші добавки (якщо використовуєте). Ретельно перемішайте, щоб вийшло однорідне тісто.
печиво
5. Розділіть тісто на дві частини і викладіть на пергамент.
печиво
6. Для більш рум'яного кольору можна змастити верх збитим яйцем. Надішліть деко в духовку.
печиво
7. Випікайте хвилин 25-30 до золотистого кольору.
печиво
8. Залиште остигати хвилин 10-15, а після акуратно гострим ножем наріжте шматочками.
печиво
9. Викладіть печиво на деко і знову відправте в духовку. Підсушуйте їх хвилин 15. У процесі можна перевернути.
печиво
10. І можна насолоджуватися результатом. Приємного чаювання!

Схожі рецепти