Заварний крем зі згущеним молоком
(покроковий рецепт з фото)
Любіть домашню випічку? Тоді поділюся універсальним рецептом приготування заварного крему зі згущеним молоком! Такий крем прикрасить і "оновить" навіть ваші класичні рецепти. Спробуйте, це смачно!
Ділюся простим рецептом заварного крему зі згущеним молоком! Взагалі в класичному варіанті згущеного молока не було, але насправді, якщо у вас є згущене молоко, ви можете обійтися і без цукру, і без яєчних жовтків. Адже вона дає крему і потрібну щільність, і потрібну солодкість. Але для початку можна обійтися і без експериментів, зробивши такий от варіант крему. Хай щастить!
- Молоко - 0.5 склянки
- Згущене молоко - 1 Склянка (нЕ варена)
- Цукор - 0.5 склянки (чи менше, якщо згущене молоко дуже солодке)
- Борошно - 0.5 склянки
- Яйця - 4 штуки (потрібні тільки жовтки)
1. Яєчні жовтки збиваємо з цукром до однорідності. Потім потроху додаємо в цю суміш борошно.
2. Перекладаємо цю суміш в каструльку, вливаємо сюди ж молоко. Підігріваємо, постійно помішуючи віночком.
3. Коли закипить, вимикаємо вогонь і відразу ж домішуємо згущене молоко. Постійно помішуйте крем, щоб не пригоріла.
4. Готово! Можна остудити і промащувати коржі для торта. Особливо добре, до речі, крем підходить для "наполеона" . Бажаю удачі!