Заварне тісто для чебуреків хрустке
(покроковий рецепт з фото)
Для приготування чебуреків я використовую заварне тісто. Найзручніше готувати тісто за допомогою хлібопічки. Чебуреки з такого тіста виходять дуже смачними, ситними і хрусткими. Рекомендую!
Приготувати заварне хрустке тісто для чебуреків в домашніх умовах? легко! Я використовую свою хлібопічку, адже в неї можна помістити необхідні інгредієнти, виставити програму для замісу тіста і піти займатися своїми справами. Чебуреки виходять дійсно хрусткими, а це - головний показник!
- Борошно пшеничне - 385 грам
- Вода - 170 мілілітрів (окріп)
- Горілка - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
Залийте в мірну склянку ложку горілки і окріп, щоб вийшло всього 180 мл рідини. Влийте її в відерце хлібопічки. Додайте просіяне борошно, сіль і рослинне масло. Готуємо, виставивши програму "заміс тесту для пельменів" . Приготоване тісто викладаємо на стіл, даємо йому охолонути.
Готове заварне тісто чудово розкочується, з ним легко працювати.
Чебуреки виходять - вищий клас!