Рецепт Заварне тісто для чебуреків хрустке фото

Заварне тісто для чебуреків хрустке
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Борошно
Пісні страви
На швидку руку
Випічка

Для приготування чебуреків я використовую заварне тісто. Найзручніше готувати тісто за допомогою хлібопічки. Чебуреки з такого тіста виходять дуже смачними, ситними і хрусткими. Рекомендую!

Приготувати заварне хрустке тісто для чебуреків в домашніх умовах? легко! Я використовую свою хлібопічку, адже в неї можна помістити необхідні інгредієнти, виставити програму для замісу тіста і піти займатися своїми справами. Чебуреки виходять дійсно хрусткими, а це - головний показник!

  • Борошно пшеничне - 385 грам
  • Вода - 170 мілілітрів (окріп)
  • Горілка - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
заварне тісто для чебуреків хрустке - фото крок 1
Залийте в мірну склянку ложку горілки і окріп, щоб вийшло всього 180 мл рідини. Влийте її в відерце хлібопічки. Додайте просіяне борошно, сіль і рослинне масло. Готуємо, виставивши програму "заміс тесту для пельменів" . Приготоване тісто викладаємо на стіл, даємо йому охолонути.
заварне тісто для чебуреків хрустке - фото крок 2
Готове заварне тісто чудово розкочується, з ним легко працювати.
заварне тісто для чебуреків хрустке - фото крок 3
Чебуреки виходять - вищий клас!

Схожі рецепти