Заварне тісто для чебуреків з горілкою
(покроковий рецепт з фото)
Хочу навчити вас, як приготувати заварне тісто для чебуреків з горілкою. Воно неймовірно м'яке, податливе і шалено смачне. З ним ваші чебуреки завжди будуть ідеальними, так що дуже раджу!
Цей досить простий рецепт заварного тесту для чебуреків з горілкою не повинен вас лякати наявністю в своєму складі алкоголю. У процесі смаження все спирти підуть, а ось приголомшливо хрустким і при цей досить ніжним тісто вийде напевно. Якщо ви хочете приготувати приголомшливі чебуреки, тоді обов'язково візьміть на замітку цю ідею.
- Борошно - 4 склянки
- Молоко - 1 Склянка
- Рослинна олія - 2 чайних ложки
- Горілка - 2 Ст. Ложки
- Яйце - 1 штука
- Сіль - 1 щіпка
1. У каструльку або сотейник налийте молоко. Додайте щіпку солі і рослинне масло. Поставте на вогонь, доведіть до кипіння.
2. Всипте грам 100-120 борошна, ретельно перемішайте, щоб не утворилися грудочки.
3. Ось така виходить основа для нашого тесту. Остудіть її трохи, перш ніж додавати інші інгредієнти.
4. Вбийте яйце, додайте горілку.
5. Просійте борошно, що залишилося, поступово додайте її, щоб контролювати консистенцію і заварне тісто для чебуреків з горілкою в домашніх умовах не вийшло дуже рідким або крутим.
6. Коли ложкою управлятися вже складно, перекладіть тісто на присипану борошном поверхню і продовжуйте вимішувати руками. Робіть це ретельно, щоб воно вийшло ніжним.
7. Загорніть його в харчову плівку і залиште "відпочивати", поки будете займатися начинкою.
8. Ось і весь секрет, як приготувати заварне тісто для чебуреків з горілкою. Залишилося тільки розділити його на 10-12 однакових частин, кожну з яких досить потрібно досить тонко розкачати.
9. Викладіть на один край начинку, akkuratno кінець палиці.
10. Смажте у великій кількості рослинного масла.
11. З двох боків, до рум'яної скоринки.
12. Ось і весь рецепт приготування заварного тіста для чебуреків з горілкою. Можна пробувати, яка смакота вийшла!