Рецепт Заварне тісто для чебуреків фото

Заварне тісто для чебуреків
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
Тісто , М'ясо , Фарш , Заварне тісто
Пісні страви
На полуденок
Випічка , Страви з начинкою
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

На ринку з чебуречній долинали такі запахи, що захотілося негайно з'їсти чебурек. Але не раджу купувати його на вулиці, краще приготуйте своїми руками: так смачніше і безпечніше.

Опис приготування:

Для тіста змішайте борошно і сіль з киплячою водою, замісіть його і приберіть на деякий час в холодильник. Для начинки змішайте фарш з цибулею, яйцем і спеціями. Тісто тонко розкачати у вигляді коржів. На одну половину коржі викладіть начинку, потім накрийте другою і защипніть краю. Утворені чебуреки обсмажте у великій кількості рослинного масла до золотистої скоринки. На стіл подавайте в теплому вигляді. Смачного!

  • М'ясний фарш - 600 грам
  • Вода - 300 мілілітрів
  • Борошно - 4 склянки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль, перець - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком
заварне тісто для чебуреків - фото крок 1
Змішайте борошно з тільки що закипілої водою, потім додайте дрібку солі і замісити тісто. Загорніть його в плівку і приберіть в холодильник.
заварне тісто для чебуреків - фото крок 2
Подрібніть м'ясо за допомогою м'ясорубки (або візьміть готовий фарш). Лук поріжте, половину додайте в фарш в сирому вигляді, а половину перед цим злегка обсмажте. Також додайте яйце і трохи води, сіль і перець за смаком, ретельно перемішайте.
заварне тісто для чебуреків - фото крок 3
Тісто розкачати в тонкі коржі, на половину коржі викладіть фарш.
заварне тісто для чебуреків - фото крок 4
Накрийте фарш другою половиною коржа, кінець кліпу. Утворені чебуреки обсмажте у великій кількості рослинного масла до золотистої скоринки. На стіл подайте в теплому вигляді.

Схожі рецепти