Рецепт Хрустке тісто для чебуреків фото

Хрустке тісто для чебуреків
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Борошно
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок, Для дітей
Випічка

Дивно смачне тісто зробить ваші чебуреки найпрекраснішими на світлі. Сьогодні ви дізнаєтеся, як просто приготувати хрустке тісто для чебуреків.

Цей рецепт допоможе вам приготувати дуже смачне тісто для чебуреків. Обов'язково пробуйте приготувати чебуреки з цього тесту і ви будете шоковані результатом, тісто підніметься, а чебуреки вийдуть відмінні! Смачного!

  • Борошно - 5 склянок
  • Тепла і холодна вода - по 1 Стакан
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
1
В окремій ємності змішуємо борошно і сіль, поділяємо суміш на дві частини. Одну заливаємо гарячою, а іншу холодною водою. Замішуємо заварне і прісне тісто.
2
Змішуємо обидва види тіста і додаємо рослинне масло. Ретельно перемішуємо до тих пір, поки тісто не стане еластичним і не перестане липнути до рук.
3
Формуємо з тіста кулю, загортаємо в харчову плівку і прибираємо в холодильник на 40 хвилин.
Охолоджене тісто викладаємо на дошку, присипану борошном. Формуємо ковбаску і нарізаємо її на шматочки однієї величини. Розкачуємо тісто, закладаємо начинку і обсмажуємо з обох сторін.

Схожі рецепти