Рецепт Хрустке кунжутне печиво фото

Хрустке кунжутне печиво
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто, Пісочне тісто, Насіння, Кунжут
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, Для дітей, На сніданок
Випічка, Печиво

Самий прівлекательнвй момент цього печива - велика кількість кунжуту. Ці дрібні, дуже смачні зернятка - рекордсмени за вмістом кальцію. Випічка готується дуже швидко і печиво неймовірно хрустке.

Печиво є дуже поживним, його і правда багато не з'їси, швидко насичує. Воно не кришиться, жодного зернятка при випічці не відділяється від печива, тобто форму тримає ідеально. Хрустке розсипчасте печиво, в якому мінімум борошна. Дуже легке і ароматне, недороге і нескладне в приготуванні, швидко печеться і швидко остигає, а ще швидше з'їдається! Переваги можна перераховувати довго… Набагато краще спекти!

  • Кунжут - 150 грам
  • Борошно - 3-3, 5 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 250 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Ванілін - 1 щіпка
  • Сіль - 1 щіпка
хрустке кунжутне печиво - фото крок 1
1. Підготуйте духовку. Розігрійте її до 180 градусів.
У глибокій ємності змішайте цукор і масло за допомогою міксера.
хрустке кунжутне печиво - фото крок 2
2. Тепер в миску додайте борошно, сіль, ванілін і яйце. Дуже добре змішайте міксером до однорідної текстури.
хрустке кунжутне печиво - фото крок 3
3. Тісто з'єднайте з кунжутним насінням. Перемішайте.
хрустке кунжутне печиво - фото крок 4
4. Сформуйте печиво з тіста. Випікайте його протягом 10 хвилин.

Схожі рецепти