Хрустке кунжутне печиво
(покроковий рецепт з фото)
Самий прівлекательнвй момент цього печива - велика кількість кунжуту. Ці дрібні, дуже смачні зернятка - рекордсмени за вмістом кальцію. Випічка готується дуже швидко і печиво неймовірно хрустке.
Печиво є дуже поживним, його і правда багато не з'їси, швидко насичує. Воно не кришиться, жодного зернятка при випічці не відділяється від печива, тобто форму тримає ідеально. Хрустке розсипчасте печиво, в якому мінімум борошна. Дуже легке і ароматне, недороге і нескладне в приготуванні, швидко печеться і швидко остигає, а ще швидше з'їдається! Переваги можна перераховувати довго… Набагато краще спекти!
- Кунжут - 150 грам
- Борошно - 3-3, 5 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 250 грам
- Яйце - 1 штука
- Ванілін - 1 щіпка
- Сіль - 1 щіпка
1. Підготуйте духовку. Розігрійте її до 180 градусів.
У глибокій ємності змішайте цукор і масло за допомогою міксера.
У глибокій ємності змішайте цукор і масло за допомогою міксера.
2. Тепер в миску додайте борошно, сіль, ванілін і яйце. Дуже добре змішайте міксером до однорідної текстури.
3. Тісто з'єднайте з кунжутним насінням. Перемішайте.
4. Сформуйте печиво з тіста. Випікайте його протягом 10 хвилин.