Кунжутне печиво з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Печиво приготовлено на основі сирного тесту з додаванням кунжуту. Випічка виходить ніжною і легкою. Добре чути смак кунжуту, але він не різкий, а завдяки сиру, приглушений.
Кунжут, в іншому, як і інші насіння і насіння, добре поєднується з сиром. Печиво набуває пряний і м'який кунжутний смак, і відмінно пропікається. Кількість борошна коригуємо в процесі, тісто має бути м'яким, тому борошно додаємо порціями і поступово замішуємо тісто. Сир вибираємо добре віджатий, чи не мокрий.
- Яйце - 1 штука
- Цукор - 4 Ст. Ложки
- Сир - 250 грам
- Вершки густі - 1 Ст. Ложка
- Борошно пшеничне - 1 Склянка
- Кунжут - 3 Ст. Ложки
- Сода - 1 щіпка
Підготуємо інгредієнти.
Яйце збиваємо разом з цукром.
Додаємо сир і вершки. Жирні вершки можна замінити шматочком розтопленого вершкового масла.
Насипаємо борошно і соду. Замішуємо тісто.
Додаємо кунжут і перемішуємо.
Сирне тісто з кунжутом розгортаємо і нарізаємо довільно. Тісто досить м'яке, тому ріжемо на смужки, квадрати і т. П. Кладемо заготовки на деко і відправляємо в розігріту духовку. Запікаємо при температурі 180 градусів близько 15 хвилин.
Готове печиво остудити, посипаємо цукровою пудрою і подаємо до столу. Приємного чаювання!