Рецепт Кунжутне молоко фото

Кунжутне молоко
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Насіння , Кунжут
Веганські страви
На сніданок
Напої , Молочні
Кількість порцій: 1
Час приготування: 2 г. 10 хв.

Існує багато варіантів рослинного молока, але кунжутне заслуговує на окрему увагу. Кунжут - хороший джерело кальцію, тому напій виходить не тільки смачним, але і корисним.

Опис приготування:

Нижче я розповім докладніше, як приготувати кунжутне молоко. Якщо хочете отримати максимум користі, то використовуйте чорний кунжут. Молоко вийде сірого кольору, але вміст корисних мінералів буде вище. Замість сиропу напій можна підсолодити фініками. Молоко можна використовувати в якості основи для смузі, готувати на ньому випічку або пити в чистому вигляді. Рекомендую спробувати!

  • Кунжут - 1-2 Ст. Ложок
  • Вода - 1 Склянка
  • Топінамбур сироп - За смаком
кунжутне молоко - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
кунжутне молоко - фото крок 2
Кунжут замочіть у воді на пару годин, щоб позбутися від зайвої гіркоти. Потім воду злийте.
кунжутне молоко - фото крок 3
У блендері подрібніть кунжут, воду і сироп топінамбура.
кунжутне молоко - фото крок 4
Процідіть напій через дрібне сито або марлю.
кунжутне молоко - фото крок 5
Кунжутне молоко готове, смачного!

Схожі рецепти