Кунжутне печиво
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 40 хв.
Ці незвичайне печиво урізноманітнює ваше меню. Їх люблять всі, як дорослі, так і діти. Спробуйте і вам обов'язково сподобається!
Опис приготування:
Змішуємо борошно, мигдаль, сіль і цукор в комбайні. Додаємо масло і кунжут. Додаємо яєчний жовток. Робимо 2 "ковбаски" і відправляємо і холодильник на 1 час. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Ріжемо"ковбаски" на кружечки і випікаємо 15 хвилин. Смачного!
- Олія - 120 грам
- Борошно - 160 грам
- Мигдаль - 40 грам
- Цукор - 80 грам
- Смажені насіння кунжуту - 40 грам
- Яєчний жовток - 1 штука
- Сіль - 1 щіпка
Поріжте масло на невеликі шматочки і залиште танути.
Змішуємо борошно, мигдаль, цукор і сіль. Я використовувала кухонний комбайн, але можна використовувати блендер.
Додаємо масло і кунжут. Перемішуємо.
Додаємо яєчний жовток і знову перемішуємо.
З тіста формуємо 2 "ковбаски" , обертаємо в прозору плівку і відправляємо в холодильник на 1 час.
Розігріваємо духовку до 180 градусів. Розрізаємо на кружечки і викладаємо на деко.
Випікаємо приблизно 15 хвилин.