Хрустке печиво
(покроковий рецепт з фото)
Спробуйте це прекрасне печиво без яєць до чаю або кави. Готується воно дуже просто, можна взяти з собою в дорогу або на роботу. Рецепт приготування хрусткого печива - вам на замітку, дивіться!
Хочете хрустке печиво? Тоді приготуйте його з легкого пісочного тіста на маслі і розчинній каві. Останній додасть печінкою приємні колір і аромат. Щоб приготувати хрустке печиво, вам знадобиться також звичайна мука, цукор і пекарський порошок. До речі, можете додати подрібнені горіхи в тісто.
- Борошно - 1 Склянка
- Цукор - 0, 25 склянки
- Розчинна кава - 1 Чайна ложка
- Окріп - 1 Чайна ложка
- Вершкове масло - 0, 3 склянки
- Пекарський порошок - 0, 25 чайних ложки
Для початку залийте окропом кава розчинна. Дайте йому настоятися пару хвилин.
Борошно можете просіяти і змішати з пекарським порошком.
Борошно можете просіяти і змішати з пекарським порошком.
Розм'якшене вершкове масло розімніть з цукром.
Потім додайте каву до маслу з цукром. Ще раз перемішайте.
Потім додайте борошняну суміш, замісіть тісто.
З готового тіста сформуйте невеликі кульки, пріплюсніте їх, можете зробити невеликі смужки в якості візерунка.
Тим часом прогрійте духовку до 160 градусів за лічені хвилини 10.
Тим часом прогрійте духовку до 160 градусів за лічені хвилини 10.
Випікайте в розігрітій духовці хвилин 15-20 до рум'яного кольору.
Готове хрустке печиво подавайте остиглим з кавою або чаєм.
Смачного!