Заварне тісто для біляшів
(покроковий рецепт з фото)
Ось уже кілька років для приготування біляшів я використовую просте заварне тісто. З нього дуже зручно формувати випічку, воно виходить дуже м'яким і еластичним, добре розкочується.
Звичайно ж, таке тісто можна використовувати не тільки для приготування біляшів. Воно добре підходить і для іншої випічки, наприклад: для чебуреков, пиріжків, клей я т. П. Хтось додатково додає в тісто яйце, але я строго дотримуюся класичного рецепту приготування заварного тіста для біляшів. Хай щастить!
- Борошно - 2 склянки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Окріп - 1 Склянка
- Сіль - За смаком
У глибоку ємність просіюємо гіркою борошно.
По центру робимо поглиблення, вливаємо в нього рослинне масло.
Перетираємо борошно з маслом. Додаємо окріп. За допомогою шпателя замісити тісто. Потім продовжуємо вже руками. Солимо тісто на смак.
Готово!