Рецепт Заварне тісто для біляшів фото

Заварне тісто для біляшів
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Борошно
Пісні страви
На швидку руку
Випічка , Біляші
Кількість порцій: 10
Час приготування: 20 хв.

Ось уже кілька років для приготування біляшів я використовую просте заварне тісто. З нього дуже зручно формувати випічку, воно виходить дуже м'яким і еластичним, добре розкочується.

Опис приготування:

Звичайно ж, таке тісто можна використовувати не тільки для приготування біляшів. Воно добре підходить і для іншої випічки, наприклад: для чебуреков, пиріжків, клей я т. П. Хтось додатково додає в тісто яйце, але я строго дотримуюся класичного рецепту приготування заварного тіста для біляшів. Хай щастить!

  • Борошно - 2 склянки
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Окріп - 1 Склянка
  • Сіль - За смаком
заварне тісто для біляшів - фото крок 1
У глибоку ємність просіюємо гіркою борошно.
заварне тісто для біляшів - фото крок 2
По центру робимо поглиблення, вливаємо в нього рослинне масло.
заварне тісто для біляшів - фото крок 3
Перетираємо борошно з маслом. Додаємо окріп. За допомогою шпателя замісити тісто. Потім продовжуємо вже руками. Солимо тісто на смак.
заварне тісто для біляшів - фото крок 4
Готово!

Схожі рецепти