Рецепт Заправка до «Цезарю» фото

Заправка до «Цезарю»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Яйця
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Салати, Соуси, Заправки для салатів

Салат "цезар" заслужив обожнювання серед гурманів по всьому світу. Якщо ви хочете його приготувати, то вам знадобиться знати, як приготувати заправку до "цезарю" . Вона зробить салат соковитим і насиченим.

Оскільки для соусу використовується сире яйце, вам необхідно переконатися, що ви купуєте свіжі яйця найвищої якості. Я раджу не збивати соус блендером, щоб не порушити його текстуру, адже апетитні шматочки тертого пармезану і подрібненого чснока відмінно підкреслюють смак салату "цезар" .

  • Яйце - 1 штука
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Пармезан - 20 грам
  • Лимон - 0, 5 штуки
  • Часник - 1 зубчик
  • Перець мелений - За смаком
заправка до
Беремо невелику суху мисочку і вбиваємо туди яйце. Туди ж видавлюємо сік лимона і часник, трем пармезан, додаємо оливкову олію і перець.
заправка до
Збивати соус будемо обов'язково віночком або вилкою, але ні в якому разі не блендером. Збивайте хвилини 2-3 не перериваючись.
заправка до
Свіжоприготованим соусом залийте салат і відразу ж подавайте до столу. Смачного!

Схожі рецепти