Заправка до «Цезарю»
(покроковий рецепт з фото)
Салат "цезар" заслужив обожнювання серед гурманів по всьому світу. Якщо ви хочете його приготувати, то вам знадобиться знати, як приготувати заправку до "цезарю" . Вона зробить салат соковитим і насиченим.
Оскільки для соусу використовується сире яйце, вам необхідно переконатися, що ви купуєте свіжі яйця найвищої якості. Я раджу не збивати соус блендером, щоб не порушити його текстуру, адже апетитні шматочки тертого пармезану і подрібненого чснока відмінно підкреслюють смак салату "цезар" .
- Яйце - 1 штука
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Пармезан - 20 грам
- Лимон - 0, 5 штуки
- Часник - 1 зубчик
- Перець мелений - За смаком
Беремо невелику суху мисочку і вбиваємо туди яйце. Туди ж видавлюємо сік лимона і часник, трем пармезан, додаємо оливкову олію і перець.
Збивати соус будемо обов'язково віночком або вилкою, але ні в якому разі не блендером. Збивайте хвилини 2-3 не перериваючись.
Свіжоприготованим соусом залийте салат і відразу ж подавайте до столу. Смачного!