Рецепт Запіканка з рибної консервою фото

Запіканка з рибної консервою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Рибні консерви
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Випічка , Гарячі страви , Запіканка
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Запіканка з рибної консервою може вийде дуже навіть смачною, я можу її робити, тільки для того, щоб члени сім'ї їли більше риби! У нас любителів рибних консервів в родині немає, а вони корисні!


Опис приготування:

Дуже легкий рецепт запіканки, думаю його може освоїти будь-кулінар. Усе, що запікається в духовці завжди смачне! Обов'язково подайте до запіканці якісь соуси. Блюдо самодостатнє і гарніру не вимагає, якщо тільки свіжих огірочків! Рибні консерви можете використовувати будь-які. Мені дуже подобається горбуша. Успіхів і приємного апетиту!

  • Консервований tuntsa - 1 штука
  • Сайра в олії - 1 штука (банку)
  • Картопляне пюре - 300 грам
  • Крем - 250 грам
  • Майонез - 250 грам
  • Борошно - 250 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Сода - 1/4 чайних ложки
запіканка з рибної консервою - фото крок 1
Змішайте в блендері рідке тісто з борошна, сметани, майонез, яєць і соди.
запіканка з рибної консервою - фото крок 2
На деко викласти половину тіста, на нього укласти картопляне пюре, а на пюре викладіть розім'яту виделкою рибу, змішану з цибулею.
запіканка з рибної консервою - фото крок 3
На деко вилийте половину тесту.
запіканка з рибної консервою - фото крок 4
Запікайте 30 хвилин при 190 градусах.
запіканка з рибної консервою - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти