Запіканка з рибної консервою
(покроковий рецепт з фото)
Запіканка з рибної консервою може вийде дуже навіть смачною, я можу її робити, тільки для того, щоб члени сім'ї їли більше риби! У нас любителів рибних консервів в родині немає, а вони корисні!
Дуже легкий рецепт запіканки, думаю його може освоїти будь-кулінар. Усе, що запікається в духовці завжди смачне! Обов'язково подайте до запіканці якісь соуси. Блюдо самодостатнє і гарніру не вимагає, якщо тільки свіжих огірочків! Рибні консерви можете використовувати будь-які. Мені дуже подобається горбуша. Успіхів і приємного апетиту!
- Консервований tuntsa - 1 штука
- Сайра в олії - 1 штука (банку)
- Картопляне пюре - 300 грам
- Крем - 250 грам
- Майонез - 250 грам
- Борошно - 250 грам
- Яйце - 2 штуки
- Сода - 1/4 чайних ложки
Змішайте в блендері рідке тісто з борошна, сметани, майонез, яєць і соди.
На деко викласти половину тіста, на нього укласти картопляне пюре, а на пюре викладіть розім'яту виделкою рибу, змішану з цибулею.
На деко вилийте половину тесту.
Запікайте 30 хвилин при 190 градусах.
Смачного!