Запіканка з пюре і фаршу
(покроковий рецепт з фото)
Вашій увазі пропоную дуже простий рецепт запіканки з пюре і фаршу. Відмінний спосіб утилізувати вчорашнє пюре або просто порадувати сім'ю оригінальним вечерею! Смачно і ситно!
Цей рецепт приготування запіканки з пюре і фаршу - відмінний варіант для сімейного обіду або вечері! Адже готується страва швидко, але аромат і зовнішній вигляд - ну просто дуже апетитні! Так що якщо вам годувати сім'ю просто картоплею пюре з фаршем набридло, вперед, спробуйте щось новеньке!
- Картопля - 8 штук
- Помідори - 2-3 штук
- Яйце - 1 штука
- Фарш - 300 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Молоко - 100 мілілітрів
- Зелень - За смаком
- Спеції - За смаком
1. Картопля відварити, зробимо з нього пюре, додавши вершкове масло і молоко. Сіль - за смаком.
2. Тепер займемося фаршем. Тут все просто - обсмажити фарш на сковороді на олії (ложка) разом з помідорами, зеленню та спеціями за смаком.
3. Форму для запікання змастіть маслом, викладаємо трохи менше половини приготованого пюре. Наверх - весь вміст сковорідки, разравниваем його, викладаємо наверх залишився пюре.
4. Змащуємо верх запіканки трохи збитим яйцем, відправимо в духовку на півгодини. Запікаємо при 200 градусах. Подаємо гарячим. Смачного!