Рецепт Запіканка з курячого фаршу фото

Запіканка з курячого фаршу
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На сніданок
Гарячі страви , Запіканка
Кількість порцій: 6-7
Час приготування: 50 хв.

Рецепт приготування смачної домашньої запіканки з курячого фаршу. Готувати запіканку дуже легко і швидко, до того ж до складу входять всі відомі і доступні нам продукти.

Опис приготування:

Чи не знайте як приготувати запіканку з курячим фаршем?

Давайте разом спробуємо створити що-небудь подібне.

У каструлю покласти порізаний очищену картоплю, часник, лавровий лист і сіль за смаком. Залити водою, щоб повністю покрило картопля. Довести до кипіння зняти піну і варити до готовності картоплі. Видалити часник і лавровий лист. Злити воду, але не всю трохи залишити на дні, пюре не повинно бути рідким. Зробити пюре, додати масло вершкове 30 грам і ще раз збити. Накрити кришкою і відставити убік.

Цибулю порізати півкільцями. Обсмажити на рослинному маслі до прозорості. У цибулю додати фарш, гарненько перемішати, посолити і поперчити за смаком. Злегка підсмажити фарш.

Форму змастити розтопленим (10 грам) вершковим маслом. Викласти половину пюре розрівняти. Викласти всю начинку, розрівняти. Зверху викласти другу половину картопляного пюре, розрівняти. Збити яйце і залити зверху картопля, рівномірно розподілити по поверхні.

Запікати в заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів, 25-30 хвилин, до рум'яної скоринки.

Подавати запіканку гарячою.

Смачного!

  • Картопля - 1 кілограм
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Фарш курячий - 400 грам
  • Часник - 1 зубчик
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Сіль, перець - За смаком
  • Яйце - 1 штука
  • Вершкове масло - 40 штук
  • Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
Чи не знайте як приготувати запіканку з курячим фаршем?

Давайте разом спробуємо створити що-небудь подібне.

У каструлю покласти порізаний очищену картоплю, часник, лавровий лист і сіль за смаком. Залити водою, щоб повністю покрило картопля. Довести до кипіння зняти піну і варити до готовності картоплі. Видалити часник і лавровий лист. Злити воду, але не всю трохи залишити на дні, пюре не повинно бути рідким. Зробити пюре, додати масло вершкове 30 грам і ще раз збити. Накрити кришкою і відставити убік.

Цибулю порізати півкільцями. Обсмажити на рослинному маслі до прозорості. У цибулю додати фарш, гарненько перемішати, посолити і поперчити за смаком. Злегка підсмажити фарш.

Форму змастити розтопленим (10 грам) вершковим маслом. Викласти половину пюре розрівняти. Викласти всю начинку, розрівняти. Зверху викласти другу половину картопляного пюре, розрівняти. Збити яйце і залити зверху картопля, рівномірно розподілити по поверхні.

Запікати в заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів, 25-30 хвилин, до рум'яної скоринки.

Подавати запіканку гарячою.

Смачного!

Схожі рецепти