Запіканка з кабачків з фаршем і помідором
(покроковий рецепт з фото)
Запіканка з кабачків з фаршем і помідором - просте і смачне блюдо для всієї родини. Такий обід або вечерю все точно оцінять по достоїнству! ділюся рецептом!
М'ясо попередньо краще відварити або запекти, а вже після зробити фарш. Завдяки кабачкам запіканка вийде ніжною. Подавайте запіканку до столу для всіх членів сім'ї.
- Фарш м'ясний - 250 грам (з відвареного м'яса)
- Кабачки молоді - 250 грам
- Помідори - 100 грам
- Яйця курячі - 1 штука
- Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
- Бекон - 50 грам
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Сухий часник - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Свинину, яловичину, курку або індичку заздалегідь відваріть або запечіть, після пропустіть на м'ясорубці.
Молодий кабачок сполосніть і пропустіть на м'ясорубці. Додайте кабачок в фарш.
Додайте до фаршу яйце, пшеничне борошно, сіль, перець і сухий часник.
Форму для духовки змастіть маслом, викладіть підготовлену масу. Поверх викладіть трохи бекону.
Зверху викладіть кружечки помідорів. Духовку прогрейте до 180 градусів, запікайте 25-30 хвилин.
Смачного!