Запіканка з гречки
(покроковий рецепт з фото)
У домашніх умовах можна приготувати стільки всього смачного. Розповім вам як приготувати запіканку з гречки. Дійсно смачна річ!
Відмінна запіканка з гречки припаде до смаку всім любителям добре поїсти. Ароматна і ситна, ніхто не пройде повз! До запіканці з гречки добре подавати свіжі овочі або салат з них. Залишаю тут покроковий рецепт приготування з фотографіями.
- Борошно - 2 чайних ложки
- Кріп - За смаком
- Помідор - 1 штука
- Сухарі паніровочні - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Спеції - За смаком (сіль, перець)
- Гречана крупа - 1, 5 склянки
- Печериці - 300 грам
- Яйця - 2 штуки
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Крем - 0, 5 склянки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
Промиваємо і ставимо варитися гречку в киплячій воді, солимо.
Рівень води знизився до рівня гречки. Кладемо 2 столових ложки вершкового масла. Ми залишаємо на дрібному вогні на 15 хвилин.
Збиваємо яйця. Вливаємо їх в зварилася гречку, перемішуємо.
Нарізаємо і обсмажуємо цибулю до золотистої скоринки.
Нарізаємо гриби.
Кладемо гриби до цибулі і продовжуємо смажити. Сіль, перець за смаком.
На іншій сковороді підсмажте борошно до коричневого кольору.
Додаємо півсклянки води і сметану, перемішуємо.
Вливаємо на сковороду з грибами отриманий соус. Перемішуємо.
Греєм духовку до 200 градусів. Змащуємо деко олією і посипаємо панірувальними сухарями.
Рівне викладаємо гречку на деко.
Виливаємо зверху соус.
Запікаємо 15-20 хвилин.
Готово! присипаємо зеленню, подаємо до столу.