Рецепт Запіканка з фаршу індички фото

Запіканка з фаршу індички
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Індичка , Птах
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Випічка , Гарячі страви , Запіканка
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

У цьому рецепті я розповім, як приготувати запіканку з фаршем з індички з овочами. Це смачне, ситне, корисне і просте блюдо, що не вимагає яких-небудь особливих кулінарних навичок для приготування.

Опис приготування:

Як приготувати запіканку з фаршу індички з овочами:

1) Кабачок натріть на крупній тертці або пропустіть через м'ясорубку. Присипте його сіллю і залиште хвилин на 10-15, щоб він пустив сік.

2) З індичого філе зробіть фарш, в який додайте дрібно нарізані цибулю і часник. Додайте сіль і спеції за смаком (можна використовувати чорний мелений перець і будь-які ваші улюблені приправи). У індиче фарш додайте 2 столові ложки рослинної олії, обсмажте його на сковороді.

3) Помиті і підсушені помідори наріжте кружальцями.

4) Жароміцних форму для запікання змастіть рослинною олією, викладіть в неї складові запіканки, дотримуючись таку черговість: подрібнені кабачки, фарш, кабачки, а потім помідори.

5) Приготуйте заливку для запіканки, збийте яйця зі сметаною. Отриману суміш вилийте поверх покладених шарами інгредієнтів.

6) Розігрійте духовку до 180 градусів, поставте в неї форму з запіканкою на півгодини.

7) натріть сир, і після закінчення 30 хвилин посипте їм запіканку, потім поставте її назад в духовку ще на 5-10 хвилин, щоб верх став підрум'яненим.

Запіканка з фаршу індички готова, смачного!


  • Філе індички - 400 грам
  • Кабачки - 500 грам
  • Помідор - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 100 штук
  • Часник - 2 зубчики
  • Яйця - 3 штуки
  • Крем - 150 мілілітрів (жирність 15%)
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Сир - 150 грам
  • Сіль - 1 За смаком
  • Спеції - 1 За смаком
Як приготувати запіканку з фаршу індички з овочами:

1) Кабачок натріть на крупній тертці або пропустіть через м'ясорубку. Присипте його сіллю і залиште хвилин на 10-15, щоб він пустив сік.

2) З індичого філе зробіть фарш, в який додайте дрібно нарізані цибулю і часник. Додайте сіль і спеції за смаком (можна використовувати чорний мелений перець і будь-які ваші улюблені приправи). У індиче фарш додайте 2 столові ложки рослинної олії, обсмажте його на сковороді.

3) Помиті і підсушені помідори наріжте кружальцями.

4) Жароміцних форму для запікання змастіть рослинною олією, викладіть в неї складові запіканки, дотримуючись таку черговість: подрібнені кабачки, фарш, кабачки, а потім помідори.

5) Приготуйте заливку для запіканки, збийте яйця зі сметаною. Отриману суміш вилийте поверх покладених шарами інгредієнтів.

6) Розігрійте духовку до 180 градусів, поставте в неї форму з запіканкою на півгодини.

7) натріть сир, і після закінчення 30 хвилин посипте їм запіканку, потім поставте її назад в духовку ще на 5-10 хвилин, щоб верх став підрум'яненим.

Запіканка з фаршу індички готова, смачного!

Схожі рецепти