Запіканка з фаршу індички
(покроковий рецепт з фото)
У цьому рецепті я розповім, як приготувати запіканку з фаршем з індички з овочами. Це смачне, ситне, корисне і просте блюдо, що не вимагає яких-небудь особливих кулінарних навичок для приготування.
Як приготувати запіканку з фаршу індички з овочами:
1) Кабачок натріть на крупній тертці або пропустіть через м'ясорубку. Присипте його сіллю і залиште хвилин на 10-15, щоб він пустив сік.
2) З індичого філе зробіть фарш, в який додайте дрібно нарізані цибулю і часник. Додайте сіль і спеції за смаком (можна використовувати чорний мелений перець і будь-які ваші улюблені приправи). У індиче фарш додайте 2 столові ложки рослинної олії, обсмажте його на сковороді.
3) Помиті і підсушені помідори наріжте кружальцями.
4) Жароміцних форму для запікання змастіть рослинною олією, викладіть в неї складові запіканки, дотримуючись таку черговість: подрібнені кабачки, фарш, кабачки, а потім помідори.
5) Приготуйте заливку для запіканки, збийте яйця зі сметаною. Отриману суміш вилийте поверх покладених шарами інгредієнтів.
6) Розігрійте духовку до 180 градусів, поставте в неї форму з запіканкою на півгодини.
7) натріть сир, і після закінчення 30 хвилин посипте їм запіканку, потім поставте її назад в духовку ще на 5-10 хвилин, щоб верх став підрум'яненим.
Запіканка з фаршу індички готова, смачного!
- Філе індички - 400 грам
- Кабачки - 500 грам
- Помідор - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 100 штук
- Часник - 2 зубчики
- Яйця - 3 штуки
- Крем - 150 мілілітрів (жирність 15%)
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Сир - 150 грам
- Сіль - 1 За смаком
- Спеції - 1 За смаком
1) Кабачок натріть на крупній тертці або пропустіть через м'ясорубку. Присипте його сіллю і залиште хвилин на 10-15, щоб він пустив сік.
2) З індичого філе зробіть фарш, в який додайте дрібно нарізані цибулю і часник. Додайте сіль і спеції за смаком (можна використовувати чорний мелений перець і будь-які ваші улюблені приправи). У індиче фарш додайте 2 столові ложки рослинної олії, обсмажте його на сковороді.
3) Помиті і підсушені помідори наріжте кружальцями.
4) Жароміцних форму для запікання змастіть рослинною олією, викладіть в неї складові запіканки, дотримуючись таку черговість: подрібнені кабачки, фарш, кабачки, а потім помідори.
5) Приготуйте заливку для запіканки, збийте яйця зі сметаною. Отриману суміш вилийте поверх покладених шарами інгредієнтів.
6) Розігрійте духовку до 180 градусів, поставте в неї форму з запіканкою на півгодини.
7) натріть сир, і після закінчення 30 хвилин посипте їм запіканку, потім поставте її назад в духовку ще на 5-10 хвилин, щоб верх став підрум'яненим.
Запіканка з фаршу індички готова, смачного!