Запіканка рисова з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Вирішила приготувати запіканку рисову з м'ясом в домашніх умовах і побалувати своїх близьких. Таким блюдом можна побалувати і дорогого гостя!
Якщо любите рис і вам набридли звичні страви на його основі - спробуйте приготувати запіканку з цього продукту. Варіантів її багато, але я вибрала саме класичний рецепт. Готується вона дуже швидко і виходить шалено смачною.
- Мал - 350 грам
- Фарш - 500 грам( (свинина, яловичина))
- Яйце - 3 штуки
- Люди, смішні - 350 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Вершкове масло - 50 грам

1. Я взяла класичний рецепт запіканки рисової з м'ясом і залишилася задоволена готовим блюдом. Для її приготування не потрібні складні і дорогі продукти.

2. Відваріть рис в злегка підсоленій воді майже до готовності.

3. Тим часом обсмажте фарш з цибулею на повільному вогні, постійно помішуючи.

4. Збийте яйця зі сметаною і приправами (за смаком і за бажанням). Потім дно форми для випічки змастіть маслом і викладіть половину рису, після цього готовий фарш і зверху закрийте всі другою половиною рису. Розрівняйте по поверхні і залийте яйцем. Також можна збиті яйця зі сметаною змішати з готовим рисом і тільки після цього викладати його в форму. По бажанню, для 10 хвилин до готовності можете посипати запіканку сиром.

5. Випікається блюдо при температурі 180 градусів до утворення рум'яної красивою скоринки. Ось так виглядає запіканка рисова з м'ясом в домашніх умовах.