Запечений солодкий картопля
(покроковий рецепт з фото)
З усіх варіантів приготування картоплі волію запікання. Щоб зовні була хрустка скоринка, всередині м'яка серцевина, а смак відчувався пряним. Ви теж так любите? тоді читайте!
У рецепті описано, як приготувати запечений солодкий картопля. Спробуємо тут пограти на контрасті смаків. Додамо каррі і корицю. З боку гарнір виглядає звичайним, і ніхто не здогадається про родзинку. Але коли хтось з'їсть шматочок, то здивується солодко-пряним нотах. Подавайте батат до стейку або тушкованого м'яса.
- Благословення - 1200 грам
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Каррі - 1, 75 чайних ложки
- Кориця мелена - 0, 25 чайних ложки
- Сіль - 0, 75 чайних ложки
1. Картопля почистіть і наріжте середніми шматочками. Духовку розігрійте до 230 градусів.
2. Потім перемішайте батат з маслом, сіллю, каррі і корицею.
3. Запікайте солодка картопля 20 хвилин, потім переверніть шматочки на іншу сторону і готуйте їх ще 15 хвилин. Подавайте гарнір гарячим. Смачного!