Рецепт Запечений солодкий картопля фото

Запечений солодкий картопля
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Овочі, Картопля
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарніри

З усіх варіантів приготування картоплі волію запікання. Щоб зовні була хрустка скоринка, всередині м'яка серцевина, а смак відчувався пряним. Ви теж так любите? тоді читайте!

У рецепті описано, як приготувати запечений солодкий картопля. Спробуємо тут пограти на контрасті смаків. Додамо каррі і корицю. З боку гарнір виглядає звичайним, і ніхто не здогадається про родзинку. Але коли хтось з'їсть шматочок, то здивується солодко-пряним нотах. Подавайте батат до стейку або тушкованого м'яса.

  • Благословення - 1200 грам
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Каррі - 1, 75 чайних ложки
  • Кориця мелена - 0, 25 чайних ложки
  • Сіль - 0, 75 чайних ложки
запечений солодкий картопля - фото крок 1
1. Картопля почистіть і наріжте середніми шматочками. Духовку розігрійте до 230 градусів.
запечений солодкий картопля - фото крок 2
2. Потім перемішайте батат з маслом, сіллю, каррі і корицею.
запечений солодкий картопля - фото крок 3
3. Запікайте солодка картопля 20 хвилин, потім переверніть шматочки на іншу сторону і готуйте їх ще 15 хвилин. Подавайте гарнір гарячим. Смачного!

Схожі рецепти