Запечені парасольки
(покроковий рецепт з фото)
Парасольки - це приголомшливо красиві і смачні гриби. Цей рецепт попався мені на очі, коли я гортав старий кулінарний журнал, відразу ж вирішив спробувати. Дуже цікаво і оригінально, рекомендую.
До вашої уваги - простий рецепт приготування запечених парасольок. Це дуже просте і смачне блюдо, капелюшки грибів запікаються в яєчної суміші і панірувальних сухарях. До грибів можна приготувати простенький гарнір, наприклад, картопляне пюре або макарони. Вдалого приготування!
- Парасольки - 2-3 штук
- Яйця - 2 штуки
- Сухарі паніровочні - За смаком (білі)
- Сіль - За смаком
- Часник - За смаком

Акуратно очищаємо і промиваємо гриби, видаляємо ніжки, адже нам знадобляться тільки капелюшки.

Яйця збиваємо з сіллю, додаємо подрібнений часник. В отриману масу умочіть капелюшки парасольок. Потім обваляйте їх в панірувальних сухарях. Запікайте в духовці або смажте на сковороді до золотистої скоринки.

Смачного!