Запечені парасольки

Запечені парасольки
Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 30 хв.
парасольки — це приголомшливо красиві і смачні гриби. Цей рецепт попався мені на очі, коли я гортав старий кулінарний журнал, відразу ж вирішив спробувати. Дуже цікаво і оригінально, рекомендую.

опис приготування:

До вашої уваги — простий рецепт приготування запечених парасольок. Це дуже просте і смачне блюдо, капелюшки грибів запікаються в яєчної суміші і панірувальних сухарях. До грибів можна приготувати простенький гарнір, наприклад, картопляне пюре або макарони. вдалого приготування!

  • парасольки— 2-3 штук
  • яйця— 2 штуки
  • Сухарі паніровочні— За смаком(білі)
  • сіль— За смаком
  • часник— За смаком
запечені парасольки - фото крок 1 Акуратно очищаємо і промиваємо гриби, видаляємо ніжки, адже нам знадобляться тільки капелюшки.

запечені парасольки - фото крок 2 Яйця збиваємо з сіллю, додаємо подрібнений часник. В отриману масу умочіть капелюшки парасольок. Потім обваляйте їх в панірувальних сухарях. Запікайте в духовці або смажте на сковороді до золотистої скоринки.

запечені парасольки - фото крок 3 Смачного! Дивитися рецепт повністью

Схожі рецепти

Смажені парасольки

Смажені парасольки

Смажені парасольки нагадують куряче м'ясо. Смажаться вони швидко і просто. Шляпки чистим, моєму, нарізаємо і — масло. Перед цим опускаю їх ще в кляр, хоча можна обійтися і без цього. приємного! опис приготування: смажені парасольки — смачне блюдо, яке за смаком нагадує куряче філе. Я смажу кап...

читати далі
Мариновані парасольки

Мариновані парасольки

Мариновані гриби-зонтики — дуже смачні. Як правило, у парасольок залишають тільки капелюшок. Збирати парасольки треба з великим знанням справи, т.к. не всі гриби-зонтики їстівні. Маринуються вони просто. опис приготування: Як приготувати мариновані парасольки? 1. парасольки очистіть, виріжте ч...

читати далі
Тушковані парасольки

Тушковані парасольки

неймовірно, але приготувати тушковані парасольки в домашніх умовах ви зможете за півгодини! Цей рецепт перевірений, а результат ваших кулінарних старань оцінять навіть примхливі гурмани. опис приготування: Приготувати тушковані парасольки в домашніх умовах ви зможете дуже швидко, оскільки вони...

читати далі
Парасольки на зиму

Парасольки на зиму

Гриби парасольки я ставлю на зиму. Бажано гриби для закачування брати молоденькі і нечервівие. Взимку парасольки можна в пироги і пиріжки додавати, приправляти сметаною і цибулею, да під картопельку. опис приготування: Як приготувати парасольки на зиму? 1. Гриби очистіть від гілочок, листочків...

читати далі
Парасольки з картоплею

Парасольки з картоплею

Відпочиваючи в кінці літа в селі, частенько готую прості страви. Ліс і город — поруч, тому свіжа картопля і гриби завжди під рукою. Парасольки з картоплею — одне з таких простих і улюблених страв. опис приготування: Що не кажіть, а прості страви — найсмачніші. Люблю село і ліс, а також дари зе...

читати далі